Logo Realitatea.md

Australianul Darren Cahill NU va mai fi antrenorul Simonei Halep. Motivul pentru care cei doi nu vor mai continua împreună

10 Noiembrie 2018, 10:07 // SPORT

Simona Halep şi Darren Cahill nu vor mai colabora începând cu anul 2019. Anunţul a fost făcut de antrenorul australian şi confirmat de numărul 1 mondial.

Foto: ziaruldesport.ro

"Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce ţin de familia mea", a anunţat Cahill, într-un mesaj pe Instagram, citat de WTA, transmite Mediafax.

Simona Halep a confirmat şi a completat mesajul antrenorului care a ajutat-o să obţină primul său titlu de Grand Slam, la Roland Garros:

"Îţi mulţumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă şi incredibilul suport pe care mi l-ai acordat în ultimii patru ani. Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine. Îţi urez ţie şi familiei toate cele bune şi sper să ne vedem curând".

"După o perioadă în care m-am gândit foarte mult,  după multe discuţii şi după mulţi ani în care am petrecut peste 30 de săptămâni pe an departe de familia mea, am luat decizia de a lua o pauză de 12 luni din a mai antrena pentru  a-mi susţine copiii, care intră într-o perioadă importantă a vieţii, fiind în ani terminali la liceu.

Vreau să-i mulţumesc Simonei pentru patru ani fantastici. Empatia ei, personalitatea sa, etica în munca pe care o depune, generozitatea şi profesionalismul m-au făcut să stau alături de ea cu plăcere, din postura de antrenor. Este o femeie tânără cu clasă şi o persoană pe care o respect mult, ceea ce e mult mai important decât orice rezultat obţinut.

Am avut un job de vis şi vreau să-i mulţumesc pentru că a făcut să fie aşa, dar şi pentru oportunitatea de a lucra cu cineva talentat şi dedicat precum este ea. Îi doresc Simonei şi echipei sale continuitate în rezultate şi o voi încuraja de pe margine în următorul an....Le mulţumesc fanilor români care au dat dovadă de pasiune şi susţinere pentru fata lor (n.r. – Simona Halep). Sunteţi extraordinari, serios! Mulţumesc pentru că l-aţi adoptat pe acest australian în ultimii patru ani şi că l-aţi făcut să se simtă minunat în ţara voastră. Mulţumesc! ", a transmis Darren Cahill.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0787 -0.0383%
USD USD 18.0329 0.2663%
RUB RUB 0.2785 -0.6067%
RON RON 4.2187 0.0166%
UAH UAH 0.6843 0.0585%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile