Logo Realitatea.md

Având soția și copilul la un Centru de asistență a victimelor violenței în familie, un tânăr a spart ușile și a intrat în interior. De ce avea nevoie de ciocan și cuțit (VIDEO)

06 Iulie 2020, 12:11 // Societate

Un tânăr de 22 de ani originar din raionul Strașeni a fost reținut pentru 25 de zile în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție Chișinău, pentru comiterea unui act de huliganism. În speță, acesta a forțat ușa Centrului de asistență a victimelor violenței în familie, amplasat pe str. Burebista 93 din Capitală, și a intrat în interior unde a manifestat un comportament agresiv față de personal. Tânărul a mărturisit oamenilor legii că, de fapt, intenționa să-și vadă soția și copilul, iar de ciocanul și cuțitul găsite în geanta sa avea nevoie în cazul în care ușa de la intrare nu va ceda.

Embed:

Incidentul a avut loc în noaptea de 30 iunie, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sectorului Botanica fiind alertat de administrația Centrului de asistență a victimelor violenței în familie. Potrivit informațiilor, un bărbat în stare de ebrietate a intrat în incintă și manifestă un comportament agresiv.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, care a stabilit identitatea agresorului, acesta fiind reținut de către polițiști și escortat la inspectorat pentru audieri. Polițiștii au mai stabilit că făptașul a pătruns în interior prin forțarea ușii de la intrare, după care a amenințat și agresat o angajată a Centrului în vârstă de 48 de ani.

„Am forțat ușa, am intrat cu scopul să-mi văd soția și copilul. În geantă aveam un cuțit și un ciocan, cu scopul ca să deschid ușile dacă nu le voi putea forța să se deschidă singure și am lovit cu picioarele ușile din încăpere. Servitoarele s-au speriat. Pe o doamnă am apucat-o de păr”, a mărturisit tânărul de 22 de ani, care și-a recunoscut vina în totalitate.

Actualmente tânărul este cercetat penal pentru huliganism agravat, iar conform legislației penale în vigoare riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7864 1.1487%
USD USD 16.7051 0.5641%
RUB RUB 0.2276 0.2202%
RON RON 4.0919 1.1645%
UAH UAH 0.6112 1.2927%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
20 iul, 14:00 //

LIVE! Ședința Parlamentului, din 20 iulie, privind examinarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu

02 aug, 18:23 //

colaj: realitatea.md Igor Dodon „a uitat” să întoarcă două chipiuri primite în cadrul a două vizite. Unul l-a purtat el, iar altul i l-a dat primei doamne (FOTO)

24 iul, 11:52 //

foto: zdg.md Construcție neautorizată pe Nistru pentru „odihna familiei președintelui Dodon”. Răspunsul Președinției (VIDEO)

13 aug, 10:05 //

Colaj: realitatea.md Ștefan Gațcan, surprins din nou la frontieră pe sensul de intrare în țară, însă fără pază (FOTO)

19 iul, 10:00 //

LIVE! Protest în centrul capitalei. Se cere demisia actualei guvernări, în special, a președintelui Igor Dodon

24 iul, 12:57 //

Coincidență?! Comisia Interpol care a refuzat anunțarea lui Plahotniuc în căutare internațională, condusă de „omul lui Plahotniuc”. „Niciun fel de conflict de interese”

10 aug, 13:12 //

(FOTO) Cum vor arăta străzile Bodoni și Pușkin din centrul capitalei, după reabilitarea trotuarelor

05 aug, 12:58 //

Unele episoade din frauda bancară vor fi deferite justiției. Reacția PG în legătură cu zvonurile, precum că „se întâmplă ceva curios” după eliberarea lui Platon

20 iul, 14:19 //

LIVE! Protestatarii se adună în fața Parlamentului unde este examinată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

29 iul, 19:45 //

Un fost viceministru de Externe îi dă replica lui Dodon după ce „l-a rugat” pe omologul său italian să permită intrarea moldovenilor în Italia