Logo Realitatea.md

Bărbat de 40 de ani, reținut după ce și-a înjunghiat amicul de pahar în propria casă

31 Iulie 2020, 16:19 // Societate

Un bărbat de 40 ani, locuitor al Capitalei, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție Chișinău, pentru comiterea unei tentative de omor. Acesta este suspectat că și-a înjunghiat amicul de pahar, victima fiind preluată de ambulanță cu o plagă de cuțit în regiunea gâtului.

Embed:

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sectorului Ciocana a fost sesizat în seara zilei de 27 iulie curent de către locatarii unui bloc amplasat pe strada Igor Vieru din Capitală. Aceștia au comunicat că vecinul lor are o plagă în regiunea gâtului. Polițiștii s-au deplasat la locul faptei pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală desfășurate de către membrii grupei operative s-a stabilit că victima, un bărbat în vârstă 40 ani, avea o plagă tăiată în regiunea gâtului, acesta fiind preluat de către un echipaj medical și transportat la spital.

Suspectul a părăsit locul comiterii infracțiunii. Totodată, polițiștii au stabilit că totul s-a întâmplat la suspect în locuință, unde în urma consumului de alcool între ei s-a iscat un coflict și proprietarul cu un cuțit i-a aplicat o plagă taiată în regiunea gâtului victimei.

Grație reacționării prompte și a măsurilor întreprinse de către polițiști, suspectul în comiterea infracțiunii a fost localizat și reținut și și-a recunoscut vinovăția. Este de menționat că bărbatul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru tentivă de omor, iar pentru fapta comisă bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6789 0.0000%
USD USD 16.6157 0.0000%
RUB RUB 0.2261 0.0000%
RON RON 4.0694 0.0000%
UAH UAH 0.6000 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile