Logo Realitatea.md

Bătaie la bordul unui avion Wizz Air. Pasagerii implicați erau în stare de ebrietate

17 Mai 2019, 16:42 // În lume

Mai mulți turiști britanici au fost arestați după ce s-au luat la bătaie la bordul unui avion Wizz Air. Pilotul aeronavei a fost nevoie să se întoarcă pe aeroportul Luton, anulând aterizarea în Budapesta.

Foto simbol: moneysavingexpert.com

Potrivit Digi24, avionul, un Airbus A320, avea la bord 170 de pasageri și membri ai echipajului și se apropia de destinație în momentul în care a început bătaia.

Scandalul a pornit după ce un pasager, aparent beat, s-a ridicat de pe scaunul său pentru a merge la toaletă, deși avionul se pregătea de aterizare, iar căpitanul le ceruse tuturor pasagerilor să rămână așezați, cu centurile de siguranță puse.

În momentul în care un însoțitor de zbor i-a atras atenția ca trebuie să rămână așezat, bărbatul a refuzat. Întrucât pasagerul nu respecta procedurile, căpitanul aeronavei a decis să anuleze aterizarea pe aeroportul Ferihegy, de lângă Budapesta.

Întoarcerea din drum a aeronavei și refuzul pasagerului de a se așeza a stârnit furia altor turiști, care s-au ridicat de pe scaune și s-au luat la bătaie cu pasagerul. Toți cei implicați în bătaia din avion ar fi consumat cantități consistente de băuturi alcoolice.

După ce pasagerii bătăuși s-au calmat, avionul a survolat nordul Ungariei și a aterizat în cele din urmă la Budapesta, cu o întârziere de jumătate de oră.

Scandalagii au încercat să își ia bagajele și să iasă din avion, însă pilotul a anunțat că a chemat poliția, anunț primit cu aplauze de ceilalți pasageri ai aeronavei.

Citeste tot despre: bătaie, conflict, scandal, wizz air
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5200 -0.0614%
USD USD 17.6396 -0.2562%
RUB RUB 0.2751 0.1092%
RON RON 4.1166 -0.1867%
UAH UAH 0.7178 0.0697%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile