Logo Realitatea.md

Beat și la volanul unei mașini furate! Un bărbat de 33 de ani, reținut după ce „a luat” o mașină pentru a se plimba (VIDEO)

17 Februarie 2020, 17:40 // Societate

Un locuitor al Capitalei în vârstă de 33 de ani a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru furtul unui automobil de model „Volkswagen Transporter”. Mai mult ca atât, în momentul comiterii infracțiunii, bărbatul s-ar fi aflat în stare de ebrietate.

Embed:

Pe cazul dat, polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 14 ianuarie, de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, care a comunicat că i-a fost răpit automobilul ce era parcat pe strada N. Testimițeanu. La locul faptei, forțele de ordine au fost întâmpinate de către proprietar, care a comunicat că în seara de 13 ianuarie a parcat automobilul, iar dimineața când a ieșit, unitatea de transport nu mai era. Prejudiciul estimat de către partea vătămată constituie 40.000 lei.

Urmare a măsurilor întreprinse de polițiști, automobilul a fost depistat abandonat pe strada Miorița din cartierul Telecentru al Capitalei. Tototadă, polițiștii au dispus mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală, pentru stabilirea și identificarea făptașului.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse, individul a fost localizat și reținut într-o locuință din satul Dobrogea a municipiul Chișinău. Acesta a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor, iar în cadrul acțiunilor procesual-penale și-a recunoscut vinovăția.

Potrivit lui, în momentul comiterii infracțiunii se afla în stare de ebrietate, iar mașina a luat-o cu scopul de a se plimba prin oraș, după care a abandonat-o. Este de menționat că individul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni de furt, jaf și escrocherie.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și cercetat penal pentru răpirea mijlocului de transport, care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 3 la 5 ani.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1217 0.2611%
USD USD 18.4281 0.4864%
RUB RUB 0.2348 0.8591%
RON RON 4.1664 0.2285%
UAH UAH 0.6689 0.9813%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
01 apr, 13:12 //

foto: army.md (FOTO) Cum arată acum Centrul COVID-19 Chișinău, care trebuia deja azi să înceapă a primi pacienții suspecți cu Coronavirus

29 mar, 12:45 //

Indignarea rudelor femeii de 79 de ani, răpusă de Coronavirus: A murit și a murit, luați-o, cumpărați locul, înmormântați-o și cu aceasta s-au terminat aprecierile eroismului ei

31 mar, 19:54 //

Foto simbol Încă trei localități vor fi în carantină! Polițiștii și militarii au indicația să restricționeze circulația persoanelor

02 apr, 21:54 //

Crima care a zguduit un cartier din capitală! Soțul și-a împușcat dintr-un Winchester soția. Fiul ar fi fost de față!

30 mar, 08:29 //

Radu alături de soţie şi cei doi copii Fiul unui erou al războiului transnistrean, obligat să se mute din România, fiindcă nu i se acordă cetăţenia

02 apr, 14:25 //

(VIDEO) Scandal: „Rușine, domnule Chicu...”! Parlamentul nu a avut cvorum pentru a audia proiectul pentru care și-a asumat Guvernul răspunderea

03 apr, 18:30 //

LIVE! Ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19: Au loc declarații de presă

31 mar, 14:01 //

Rusia - fără stare de urgență pe timp de Covid-19. De ce Putin este calm?

03 apr, 10:16 //

Foto simbol Spitalul Raional din Ștefan Vodă, în carantină. Totul ar fi pornit de la un medic. Postul vamal din apropiere este în pericol de a-și sista activitatea?

30 mar, 13:08 //

colaj: realitatea.md No comment: Cum s-a mărit „distanța socială” dintre Igor Dodon, Ion Chicu și Zinaida Greceanîi de la instituirea stării de urgență (FOTO)