Logo Realitatea.md

Beat la volan. Un bărbat din capitală s-a ales cu două dosare penale pentru condus în stare de ebrietate și ultragierea poliției (VIDEO)

02 Aprilie 2020, 11:23 // Societate

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, originar din localitatea Cruzești, municipiul Chișinău, s-a ales cu două cauze penale pentru refuzul de a fi testat alcoolscopic și pentru ultragierea angajaților poliției, în timp ce a fost stopat de oamenii legii, fiind bănuit că ar conduce automobilul în stare de ebritate.

Foto Simbol

În noaptea de 31 martie curent, lângă o stație PECO din Capitală, câțiva  angajați ai Inspectoratului de Poliție Buiucani, în timpul activității, au observat un conducător auto care a coborât dintr-un automobil și avea un comportament echivalent cu starea de ebrietate. Bărbatul  a intrat în magazinul stației PECO, iar peste puțin timp a urcat din nou la volan și a dorit să-și continue deplasarea.

Imediat, polițiștii au interzis șoferului să pornească și au solicitat intervenția colegilor de la Inspectoratul Național de Patrulare.

La solicitarea de a prezenta un act de identitate și să coboare din mașină, șoferul extreme de agresiv a început să insulte și să amenințe polițiștii.

Acesta a fost condus la Dispensarul Narcologic pentru stabilirea stării de ebrietate, însă a refuzat. Ulterior, a fost escortat la Inspectoratul de Poliție din sectorul Buiucani pentru identificare și documentare.

Inspectoratul General al Poliției reiterează că nu va tolera comportamentul agresiv al cetățenilor în raport cu angajaații săi și nici restul abaterilor de la lege.

Citeste tot despre: barbat, beat, Chisinau, poliţie, stație PECO, volan
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4833 -0.3029%
USD USD 17.3920 -0.6058%
RUB RUB 0.2515 -1.3339%
RON RON 4.0272 -0.1908%
UAH UAH 0.6518 -0.1991%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile