Logo Realitatea.md

BigShop.md cea mai bună alegere în materie de instrumente pentru grădină

15 Iulie 2019, 09:12 // Life

Un adevărat gospodar este cel care are diferite instrumente de gradină, care la rândul lor îi facilitează munca pe propriul teren. Nu este ușor să alegeți cea mai bună opțiune cu o gamă atât de largă și de aceea ne grăbim să vă prezentăm  câteva "trucuri" pentru a alege  uneltele și echipamentele necesare. În articolul nostru vom vorbi despre cele mai importante instrumente de grădină, care le puteți găsi cu ușurință în magazinul online BigShop.md.

Motocoasă

Unitate convenabilă și mobilă potrivită pentru munca sezonieră pe teren. Instrument de grădinărit pentru îngrijirea gazonului, tăierea arbuștilor și arborilor mici. Cu ajutorul acestui mecanism se taie iarba înaltă, buruieni rigide, tufișuri. Proiectat pentru a lucra în grădina, în parc, în zone de pădure. Există trei tipuri de motocoase: motocoasă pe benzină, motocoasă electrică și motocoase manuale.

Unitatea profesională este utilizată pentru recoltarea fânului, pentru aducerea teritoriul în ordine. Dispozitive semi-profesionale sunt solicitate de reprezentanți ai diferitelor profesii: designeri, grădinari profesioniști, designeri de peisaj.

Aparatul manual este cel mai adesea folosit în cabane de vară, unde este necesar să se prelucreze gazonul, să se curățească traseele și să se taie buruiana de-a lungul gardurilor și caselor. Designul pentru toate motocoasele sunt aceleași: o bară, un motor și capătul de cosit.

Este posibil să lucrați cu o motocoasă pe benzină chiar și în locuri greu accesibile, de exemplu, sub bănci sau în apropierea gardului. Unul dintre avantajele motocoasei este universalitatea sa. Instrumentul funcționează pe baza unui motor de benzină, deci este complet independent față de sursa curentului electric.

Mașina de tuns iarba

Un alt instrument la fel de important este mașina de tuns iarba. Este un cărucior cu motor (sau fără el în modelele mecanice), care se mișcă pe roți și taie iarba cu cuțitele. Omul controlează și conduce instrumentul. Această opțiune nu poate fi numită cea mai bună mașină de tuns iarba, deoarece este proiectată numai pentru zone plate, bine îngrijite, unde nu există copaci sau arbuști.

Una dintre cele mai cunoscute tipuri de cositoare de gazon este cea electrică. Popularitatea ei se bazează pe costul redus al energiei la care acestea funcționează și absența nevoii de realimentare.
Astfel de dispozitive sunt mult mai ușoare decât cele pe bază de combustibil, și, prin urmare, sunt mai simplu de gestionat. Cu toate acestea, ele au și dezavantaje: lipsa autonomiei și dependența de cablul electric. Primul nu permite cosirea unei zone mari, iar al doilea îndepărtarea de sursa de electricitate.

Mașina de tuns iarba pe baza de combustibil se evidențiază prin putere și productivitate. Acest tip se potrivește pentru zonele mari sau îndepărtate de casă. Nu numai performanța mașinii, ci și consumul de carburant depinde de puterea motorului. Principalul avantaj al mașinii de tuns iarba - autonomia sa, pentru că nu are nevoie de o sursă de alimentare. Dar combustibilul scump poate fi atribuit neajunsurilor. Datorită prezenței rezervorului de gaz și a motorului cu combustie internă, aceste dispozitive sunt mult mai grele decât cele electrice.

Foarfece de grădină

Foarfecele de grădină sunt disponibile în arsenalul multor grădinari. Acestea sunt folosite pentru tăierea arbuștilor, iarbei sau al florilor. Foarfecele de grădină poate fi de trei tipuri:

Foarfece mecanice - în exterior, ele se aseamănă cu foarfecele obișnuite, dar sunt echipate cu lame mai ascuțite și mai mari, care permit tăierea acelor de pin, a frunzelor și a lăstarilor tineri.

Foarfece electrice - dispozitivele mobile sunt concepute pentru tăierea gardurilor vii atunci când procesează suprafețe mari. Foarfecile electrice de grădina sunt echipate cu cuțite drepte duble. Distanța dintre ele determină grosimea lăstarilor de tăiere.

Foarfece pe benzină - instrumentele de tăiere funcționează pe principiul analogilor electrice, dar au o putere mai mare.

Stropitoare

Cu ele puteți stropi orice colț al grădinei, atâta timp cât lungimea furtunului vă permite. Ele se găsesc în două tipuri: cu un pulverizator multifuncțional și manuală, a cărui jet este reglabil.

Ele sunt atașate la furtun și direcționează flux de umiditate spre zona care necesită stropire.

Când le folosiți, nu este necesar să apăsați constant butonul, fiind prevăzută o clemă pentru fixarea acestuia. Unele modele sunt produse cu o cameră, construită suplimentar pentru a pune îngrășământele. Apa, care trece prin ea, este îmbogățită cu microelemente utile, în timp ce acestea sunt irigate și fertilizate. Corpul pistolului se realizează, de regulă, din plastic cu conductivitate termică scăzută. La unele modele există regulatoare de curgere a lichidului. Dacă găurile sunt înfundate, este posibil să le curățați cu perii, scobitori sau alte unelte improvizate, subțiri și ascuțite.

Drujba

Drujba sau motoferestrău este unul dintre acele unelte uimitoare și unice care au un domeniu larg de utilizare. În prezent, pe piață există mai multe tipuri de drujbe: drujbe electrice si drujbe pe benzina.

Drujbe profesionale – este specifică pentru munca zilnică. Ele sunt folosite, în cea mai mare parte, de către lemnari. Avantajele acestui tip includ constă în faptul că sunt confortabile în reparații și întreținere.

Drujbe de uz casnic - un astfel de instrument este perfect pentru realizarea unui volum mic de lucru. Puterea acestor drujbe este mică, dar acest moment, reduce costul.
Drujbe semi-profesionale - principala lor concentrare este activitatea de intensitate medie. Caracteristicile drujbei de acest tip sunt mai aproape de cele profesionale, iar resursele de lucru sunt puțin mai mici.

Suflante și aspiratoare de frunze

Dacă doriți să curățați rapid teritoriul de frunze sau de gunoi, eficient și fără efort, grebla nu este foarte eficace, aveți nevoie de un instrument mai serios, cum ar fi aspiratoarele de frunze. În general, suflanta este potrivită pentru orice perioadă a anului. Vara poate curăța iarba cosită, toamna - frunzele căzute, iar iarna - pentru a face față zăpezii uscate.

Avantaje la suflante de frunze:

 - facilitează curățarea unor volume mari de frunze;
 - facilitează curățarea frunzelor de sub tufișuri, dealuri alpine și pietriș, unde să curățați manual este dificil;
 - asigură curățarea în siguranță a zonelor cu plante cu rădăcină sensibilă, care poate fi ușor deteriorată de o greblă;
 - facilitează colectarea deșeurilor din urma construcțiilor. De exemplu, bucăți de spumă după izolarea exterioară a casei;
- oferă o oportunitate pentru curățarea de înaltă calitate a scurgerilor de furtună.

Mai multe instrumente pentru grădinărit găsiți în magazinul nostru online BigShop.md. Noi vă propunem cele mai calitative modele, cele mai mici prețuri din țară și livrare în toate regiunile țării.

P.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3855 0.0000%
USD USD 17.4778 0.0000%
RUB RUB 0.2737 0.0000%
RON RON 4.0577 0.0000%
UAH UAH 0.7329 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile