Logo Realitatea.md

Blocul ACUM s-a lansat oficial în campania electorală. Năstase: Vom face din Chișinău capitala pe care Moldova o merită (FOTO/VIDEO)

22 Septembrie 2019, 09:20 // Stiri

Blocul ACUM (PAS și PPDA) s-a lansat sâmbătă în campania electorală pentru alegerile locale generale și cele parlamentare noi din 20 octombrie curent. Evenimentul a avut loc la Teatrul Verde din Chișinău și a reunit deputați, consilieri raionali, locali și membri și simpatizanți ai PAS și PPDA. De asemenea, la lansare a participat și premeierul Maia Sandu, și vicepremierul, ministrul Afacerilor Interne și candidatul la șefia Capitalei, Andrei Năstase.

În cadrul discursului său, candidatul ACUM la Primăria Chișinău, Andrei Năstase, a declarat că și-a definitivat echipa pe care o va avea la Primărie în cazul în care va câștiga scrutinul electoral.

„Sunt foarte rare momente în istoria unei națiuni când oamenii buni, drepți, cinstiți și curajoși se așează toți, cu încredere și speranță, în spatele dorinței legitime de libertate și de revigorare a conștiinței naționale. Dragi prieteni, astăzi, aici, trăim cu toții un astfel de moment, așa cum am fost împreună în stradă, în toți anii în care am luptat pentru ceea ce ne aparține de drept.

Chișinăul este un oraș captiv unor interese oculte, iar primăria este pur și simplu jefuită în fiecare zi de o mână de corupți care se încăpățânează să priceapă că totul s-a terminat pentru ei. Chișinăul are dreptul la dezvoltare coerentă și la viitor. Capitala noastră trebuie pusă, prin munca noastră, în rândul capitatelor europene. Știu sigur că noi, cei din Blocul ACUM, putem să facem din Chișinăul de astăzi orașul pe care ni-l dorim.

Echipa care va candida la Chișinău are pregătit un plan coerent de dezvoltare pentru întregul oraș. Știm ce trebuie făcut, știm cum trebuie făcut și suntem singura echipa care poate asigura, prin reputația sa, finanțările necesare pentru reconstrucția orașului.

Îmi asum și ne asumăm cu maximă responsabilitate această candidatură și mandatul de primar în care vrem să facem împreună din Chișinău capitala pe care Moldova o merită. Spun astăzi tuturor locuitorilor din Chișinău că echipa Blocului ACUM care va prelua conducerea Primăriei nu va mai face nici un fel de experiment social sau economic cu orașul nostru”, a scris Năstase pe pagina sa de Facebook..

Totodată, Liderul Blocului ACUM promite să transforme Chișinăul într-un veritabil oraș european, iar ajuns odată la putere va colabora cu mai mulți primari liberali din România, pentru a prelua experiența pozitivă a acestora și din orașele pe care le conduc.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2923 -1.0864%
USD USD 17.6937 -0.3424%
RUB RUB 0.2465 -1.6753%
RON RON 3.9835 -1.0851%
UAH UAH 0.6623 -0.2560%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile