Logo Realitatea.md

Brad Pitt, văzut la brațul unei actrițe cu 25 de ani mai tânără ca el

30 Noiembrie 2019, 17:54 // Life

Brad Pitt, în ultimul timp, a fost văzut la braţul unei colege de profesie, Alia Shawkat, cu 25 de ani mai tânără ca el şi care joacă în serialul "Arrested Development", relatează online ziarul spaniol AC, citat de Agerpres.

La trei ani după un divorţ dureros şi o lungă bătălie în tribunale, se pare că Brad Pitt şi Angelina Jolie au întors pagina.

În urmă cu câteva luni, Brad Pitt era văzut în compania creatoarei de bijuterii Sat Hari Khalsa, alături de care schimbase gesturi drăgăstoase şi venise însoţit la prezentarea filmului său "Ad Astra".

De data aceasta, cea aleasă este o colegă de profesie, Alia Shawkat, cu 25 de ani mai tânără ca el, şi alături de care a fost văzut în cel puţin trei ocazii.

Prima dată cei doi au fost văzuţi împreună la premiera piesei de teatru, "A Play is a Poem" din Los Angeles, în luna septembrie.

În octombrie, ei au vizionat împreună spectacolul "The New One", ocazie cu care au şi pozat împreună pentru fotografi.

Iar în aceeaşi lună au vizitat galeria Wilding Cran, unde activista Meral Melika le-a mulţumit pentru sprijin şi a postat pe contul său imagini alături de cei doi actori.

Shawkat este, pe lângă actriţă, şi o reputată activistă pentru drepturile femeilor şi este cunoscută drept una dintre muzele cinematografiei indie.

Îi place foarte mult arta - chiar a expus unele lucrări ale sale în galerii din diferite oraşe ale lumii - şi muzica, un hobby căruia i se dedică în timpul său liber.

Citeste tot despre: Brad Pitt
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4428 -0.1782%
USD USD 17.4979 0.2527%
RUB RUB 0.2851 0.8490%
RON RON 4.0685 -0.1620%
UAH UAH 0.7200 -0.4838%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
15 ian, 16:21 //

(GALERIE FOTO) Cum arată restaurantul unde Dodon și socialiștii au chefuit aseară și ce prețuri afișează localul pentru servicii

15 ian, 15:32 //

Socialiștii și Dodon au dat aseară un chef într-un restaurant de lux din Capitală. Securitatea în zonă a fost asigurată de poliție și SPPS (VIDEO)

16 ian, 10:00 //

LIVE! Artistul Ștefan Petrache este condus pe ultimul drum. Rudele, prietenii, colegii îi aduc omagiu

17 ian, 12:39 //

Ioniță: „România a finanţat multe în Republica Moldova, fără să primim măcar un cuvânt de mulţumire”

20 ian, 11:00 //

LIVE! Procuratura Generală: Prezentarea rezultatelor controalelor desfășurate la Procuratura Anticorupție și Procuratura pentru Combaterea Criminalității și Cauze Speciale

14 ian, 12:10 //

Foto: publika.md Surpriză! Cum un deputat socialist a modificat radical inițiativa de indexare a pensiilor de 2 ori pe an, înainte de a fi votată în Parlament

16 ian, 15:31 //

Dodon, despre vacanțele de lux: Ieri cineva voia să se scalde cu mine, azi altcineva caută foto unde-s în chiloți de baie

16 ian, 17:49 //

foto: autosalubritate.md Șoferii de la „Autosalubritate” se plâng primarului pe condițiile proaste de muncă și salariile mari ale șefilor: „Nu suntem socotiți de oameni”. Ceban nu (le) răspunde

17 ian, 10:32 //

Foto: novostipmr Tiraspolul a anunțat că restricționează accesul mașinilor cu numere de înmatriculare RM

17 ian, 15:17 //

Foto: adevarul.ro Povestea unei jurnaliste, originare din Chișinău, care a emigrat în '89 în SUA. „Când doi miliţieni m-au dus la secţie...”