Logo Realitatea.md

"Bucurie în Mișcare!" Sute de copii, tineri și părinți din Orhei au participat la cea mai mare campanie de promovare a modului activ de viață

16 Iunie 2017, 19:44 // Societate

Sute de copii, tineri și părinți din Orhei au participat pe 10 și 11 iunie la cea mai mare campanie de promovare a mișcării și a modului activ de viață din Republica Moldova - „Bucurie în Mișcare”. Evenimentul, organizat de AVI Moldova cu susținerea companiei Kaufland, a reunit participanții în Piața Vasile Lupu unde cei prezenți au avut parte de multă distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii.


Foto: Bucurie în Mișcare

Acțiunea a demarat cu cros-ul „Bucurie în mișcare”, care s-a desfășurat la ora 9:00 pe Stadionul din Orhei. De la mic la mare, cei mai activi alergători au fost premiați cu diplome și medalii. Cupa la fotbal și volei a fost desfășurată cu sprijinul Școlii sportive din Orhei, iar echipele s-au ales cu premii generoase.

Spectacole, cântec şi dans, demonstraţii sportive de tot felul, multe jocuri şi concursuri au adus zâmbetul pe faţa tuturor.

În cadrul festivalului au fost amenajate zone de jocuri, tir cu arcul, jocurile copilăriei, teren minifotbal, tenis de câmp, baschet, zona de catering, zona cu meșteșuguri și artizanat, zona de relaxare, board games, dar și noutatea din acest an a fost zona reciclăm. Orheienii au făcut donații în schimbul biletelor pentru tombolă, iar banii adunați vor fi utilizați pentru renovarea Băncii Dorului, instalată în fața Consiliului Raional.

Seara a culminat cu proiecția în aer liber a filmului „Usturoi”, unde orhenii s-au relaxat în zona special amenajată în acest sens.

Organizatorii au împărţit sute de dipome, premii şi au oferit brăţări cu mesajul campaniei din acest an - #iubescmiscarea. Organizatorul local al Festivalului „Bucurie în Mişcare Orhei” este Centrul de Tineret Orhei, alături de partenerii locali: Consiliul Raional Orhei, Școala de Sport Raională Orhei, etc.

Marea aventură plină de voie bună și distracție continuă! Astfel, în acest weekend, 17-18 iunie, sunteți așteptați la Cahul ( Parcul Central „Grigore Vieru) cu un program variat de activități pentru copiii de la 4 la 90 ani!

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, evenimentul preconizat pentru Bălți (Parcul Municipal) va avea loc pe 23-24 iunie. Iar campania din Chișinău se va desfășura în perioada 21-25 iunie.

Pentru mai multe informații despre campania Bucurie în Mișcare Moldova 2017, accesați: www.bucurieinmiscare.md sau pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/BucurieInMiscareMoldova.

„Bucurie in Mișcare” este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația ”11even” în anul 2012. Până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România și înChișinău, Moldova, reunind zeci de mii de participanți.

Prima ediţie s-a numit Family Olympics și a avut loc în 10 oraşe din România în timpul Jocurilor Olimpice din Londra. Cu acea ocazie, au fost strânse fonduri pentru cumpărarea a 80000 deghiozdane destinate copiilor din mediul rural, în cadrul unui program derulat în parteneriat cu World Vision România.

Proiectul a ajuns în Chișinău în primăvara anului 2016, unde s-a desfășurat pe parcursul unei săptămâni și a atras peste 10000 de participanți, cu ocazia primei ediții.

 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2828 0.3539%
USD USD 17.3212 -0.1107%
RUB RUB 0.2742 0.5501%
RON RON 4.0350 0.3681%
UAH UAH 0.7352 0.0272%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
11 dec, 11:42 //

colaj: realitatea.md File cu lista beneficiarilor finali ai fraudei bancare din raportul Kroll 2, despre care Stoianoglo spunea că nu există. Slusari confirmă autenticitatea (DOC)

08 dec, 14:53 //

Foto Simbol S-a urcat beat la volan și s-a tamponat cu mașina într-un pilon. Două adolescente au decedat, iar alți trei tineri, grav răniți

13 dec, 11:54 //

colaj: realitatea.md Noi discuții secrete în „chat-ul procurorilor”! Suspendat din funcție, Viorel Morari indică procurorilor Anticorupție cum să împiedice controlul dispus de Stoianoglo (FOTO)

11 dec, 14:08 //

colaj: realitatea.md Puteau ajunge în orfelinate sau aziluri de bătrâni! Loturi de haine și încălțăminte, distruse de Serviciul Vamal cu buldozerele

10 dec, 16:34 //

Țuțu a fost anunțat în căutare internațională de către Interpol. Se cunoaște unde se află în prezent acesta

09 dec, 19:35 //

colaj: realitatea.md Șeful suspendat al PA îl confruntă pe Stoianoglo! Decizia procurorului general, atacată în instanță. Morari: Am mai avut așa „pricoale”

13 dec, 14:34 //

Nouă percheziții la foști factori de decizie VictoriaBank și „un fost guvernator” BNM în dosarul „furtul miliardului”, desfășurate de PA

10 dec, 10:00 //

LIVE! Anatolie Postică, ex-șeful SPIA, susține conferința: „Escrocheriile imobiliare. Investigația jurnalistică realizată de România Breaking News. Cazuri concrete de corupere a funcționarilor din procuratură și alte instituții din RM

12 dec, 14:39 //

Ion Sturza: Viorel Morari vrea să scape de răspunderea penală pentru crime împotriva moldovenilor

10 dec, 13:01 //

Alexandr Stoianoglo a numit un nou procuror-șef interimar al PCCOCS