Logo Realitatea.md

Ca în anii 90. Trei mașini de taxiuri au blocat direct în trafic un microbuz de linie pentru faptul că „i-ar fi luat pasagerii” (VIDEO)

10 Octombrie 2019, 11:35 // Societate

Trei mașini de taxiuri au blocat intenționat microbuzul de rută Chișinău-Mihailovca ce se deplasa pe traseul Chișinău-Cimișlia, pentru a cere socoteală șoferului și unor pasageri, care au chemat mașinile de taxiuri, însă au refuzat să meargă cu acestea și au plecat cu microbuzul. Incidentul a avut loc ieri, la intrarea în localitatea Răzeni, raionul Ialoveni.

Captură Video

Potrivit unui video plasat pe o rețea de socializare, cele trei mașini de taxiuri, în mod intenționat, au stopat microbuzul de linie, prin blocarea accesului de deplasare și crearea situațiilor de accident direct în mijlocul traseului.

De asemenea, din video se observă că pasagerii cursei Chișinău-Mihailovca au intrat în panică, atunci când șoferii mașinelor de taxiuri au blocat deplasarea microbuzului.

Din comentariile martorilor, totul ar fi pornit de la faptul că, cineva din pasagerii microbuzului a chemat mai multe mașini de taxiuri pentru a se deplasa, însă ulterior, s-a răzgândit și a preferat să meargă cu microbuzul de linie.

Solicitat de Realitatea.md, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu, a declarat că, poliția a fost alertată, ieri, la ora 11.50, fiind sesizată prin intermediul serviciului 112, de către o pasageră a unui microbuz de rută referitor la un conflict între șoferul microbuzului de pe ruta Chișinău-Mihailovca și un taximetrist.

Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că aproximativ la ora 11.00 în sectorul Centru al municipiului Chișinău, a avut loc un conflict cu aplicarea violenței din partea șoferului microbuzului asupra taximetristului.

Ulterior, taximetristul, împreună cu alți doi colegi, aflându-se la volanul automobilelor de serviciu, au pornit în urma microbuzului și ajungându-l în apropierea localității Răzeni, au încercat să blocheze traseul pe care se deplasa microbuzul, astfel încălcând prevederile Legii nr.131 cu privire la siguranța rutieră și prevederile art.223, 240, 241 al Codului Contravențional al RM.

Acest caz a fost înregistrat conform legislației la Inspectoratul de Poliție Ialoveni și persoanele vinovate urmează a fi sancționate contravențional cu amendă de până la 4 000 de lei cu până la 6 puncte de penalizare.

Cazul de agresiune în sectorul Centru al municipiul Chișinău, la fel, a fost înregistrat și urmează a fi transmis spre examinare conform competenței teritoriale în Inspectoratul de poliție Centru al Departamentului de Poliție Chișinău.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2828 0.2683%
USD USD 17.3212 -0.1769%
RUB RUB 0.2742 0.4764%
RON RON 4.0350 0.2659%
UAH UAH 0.7352 -0.0408%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
11 dec, 11:42 //

colaj: realitatea.md File cu lista beneficiarilor finali ai fraudei bancare din raportul Kroll 2, despre care Stoianoglo spunea că nu există. Slusari confirmă autenticitatea (DOC)

08 dec, 14:53 //

Foto Simbol S-a urcat beat la volan și s-a tamponat cu mașina într-un pilon. Două adolescente au decedat, iar alți trei tineri, grav răniți

13 dec, 11:54 //

colaj: realitatea.md Noi discuții secrete în „chat-ul procurorilor”! Suspendat din funcție, Viorel Morari indică procurorilor Anticorupție cum să împiedice controlul dispus de Stoianoglo (FOTO)

11 dec, 14:08 //

colaj: realitatea.md Puteau ajunge în orfelinate sau aziluri de bătrâni! Loturi de haine și încălțăminte, distruse de Serviciul Vamal cu buldozerele

10 dec, 16:34 //

Țuțu a fost anunțat în căutare internațională de către Interpol. Se cunoaște unde se află în prezent acesta

09 dec, 19:35 //

colaj: realitatea.md Șeful suspendat al PA îl confruntă pe Stoianoglo! Decizia procurorului general, atacată în instanță. Morari: Am mai avut așa „pricoale”

10 dec, 10:00 //

LIVE! Anatolie Postică, ex-șeful SPIA, susține conferința: „Escrocheriile imobiliare. Investigația jurnalistică realizată de România Breaking News. Cazuri concrete de corupere a funcționarilor din procuratură și alte instituții din RM

10 dec, 13:01 //

Alexandr Stoianoglo a numit un nou procuror-șef interimar al PCCOCS

12 dec, 14:39 //

Ion Sturza: Viorel Morari vrea să scape de răspunderea penală pentru crime împotriva moldovenilor

12 dec, 16:42 //

Foto: Igor Dodon Cu două armate străine staționate ilegal pe teritoriul său, Dodon și ministrul Apărării zic că nu avem nevoie de tehnică militară nouă (FOTO/VIDEO)