Logo Realitatea.md

Cădere nervoasă a ministrului Justiției, în timpul ședinței Comisiei juridice numiri și imunități. S-a „aprins” când Sergiu Sârbu i-a adresat o întrebare (VIDEO)

25 Iunie 2020, 10:15 // Politica

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, a avut o cădere nervoasă, în timpul ședinței de ieri a Comisiei parlamentare juridice, numiri și imunități, după ce deputatul Partidului „Pro Moldova”, Sergiu Sîrbu, i-a adresat o întrebare, care se pare că l-a scos din fire pe oficial.

Sergiu Sîrbu l-a întrebat pe Fadei Nagacevschi, dacă există opinia FMI la un proiect de lege legat de BNM, fapt care l-a făcut pe ministrul Justiției să-și permită să strige și să vină cu acuzații și reproșuri la deputatul „Pro Moldova”.

Nici chiar președintele Comisiei juridice, numiri și imunități, Vasile Bolea, nu putea să-l calmeze pe ministrul Justiției și a fost nevoit să ridice vocea.

Mai jos găsiți secvența video cu momentul propriu-zis.

Ședința Comisiei juridice, numiri și imunități s-a desfășurat în regim online.

CITEȘTE ȘI:

Chicu spune că BNM plătește avocații angajaților care figurează în dosarul fraudei bancare: „... sute de mii de lei sau chiar milioane...”

Lecţia BNM pentru Chicu. I s-a explicat premierului de ce depinde securitatea economică naţională

FMI este îngrijorat de proiectul de lege anunțat de premierul Chicu cu referire la BNM

(VIDEO) Funcționarii BNM găsiți vinovați de „furtul miliardului” vor întoarce banii cheltuiți pe avocați de Bancă. Chicu: Nimeni nu poate fi mai presus decât cetățenii RM

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6789 -0.0538%
USD USD 16.6157 -0.1340%
RUB RUB 0.2261 -0.7027%
RON RON 4.0694 -0.0933%
UAH UAH 0.6000 -0.1996%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile