Logo Realitatea.md

Cadouri de Crăciun: TOP 5 device-uri de dăruit bărbaților

20 Decembrie 2018, 16:05 // Tech

Deși rareori recunosc acest lucru, bărbații adoră să primească cadouri. Dar cum faci cea mai bună alegere? Sondajele arată că iubiții, soții sau tații preferă lucruri relativ simple, practice și ușor de intuit. Iar având în vedere că sunt atrași de tehnologie, sigur nu dai greș dacă pui sub pomul de Crăciun un gadget.

Vezi mai jos cele mai interesante oferte ale magazinelor online din Moldova:

1. Mai mult decât un un ceas la modă

Trăim în era tehnologiei care se poartă la încheietură. Cu toate acestea, eleganța pe care ți-l conferă un ceas clasic depășește cu mult valoarea care vine la pachet cu unul „high-tech”. Pentru bărbații care au îmbrățișat modul sănătos de viață, dar nu vor să renunțe la stilul sobru, a fost creat Mykronoz ZeTime Elite Titanium – primul  smartwatch care combina brațele mecanice cu display-ul touchscreen color. Accesoriul hibrid dispune de funcții de monitorizare a activității fizice (pași făcuți, calorii arse, ritm cardiac, regim de somn) și de conectivitate (notificări despre apeluri sau mesaje). ZeTime are o autonomie de 30 de zile, dar va arăta ora chiar și atunci când ecranul este oprit. Iar designul este întruchiparea calității elvețiene: carcasă din oțel cromat și sticlă din cristal de safir.

2. Nimic în plus. Doar tutun.

Ce înseamnă a fi un bărbat modern? Bărbatul modern este mereu în căutare de experiențe, tehnologii care să îi simplifice viața: are un smartphone de ultimă generație, își comandă haine online și ar mai fi ceva... Bărbatul secolului 21 nu mai miroase a fum de țigară. Cel puțin asta și-ar dori orice iubită/soție, nu-i așa? IQOS este un dispozitiv revoluționar, care a schimbat ritualul savurării tutunului – mai exact, a scos din „ecuație” fumul și mirosul neplăcut – un reproș atât de frecvent auzit de la persoana dragă și de la cei din jur. Este un cadou pefect pentru bărbații empatici, responsabili, manierați. Acasă, la birou, în ședințe interminabile sau în pub – acest device nu-ți fură din timpul prețios și îți permite să te bucuri la maxim de micile plăceri ale vieții. Ultimul model al dispozitivului – IQOS 3  – a apărut recent pe piața din Moldova, iar față de predecesorul său, este mai „arătos”, mai compact, mai rapid și are mult mai multe șanse să se plieze pe stilul posesorului, datorită unei game vaste de culori și accesorii.    

3. Idei partajate fără limite

Autor de concepte creative, spoturi video sau cercetări de marketing – oricine ar fi bărbatul drag, un proiector de buzunar îl va ajuta să fie mai convingător în fața clientului sau a publicului-țintă, oriunde s-ar afla: la birou, în deplasări de serviciu, etc. Acer C101i este un proiector cât palma, care cântărește mai puțin de 300 de grame și poate fi conectat la laptop sau smartphone, neavând nevoie de un ecran special, deci poți partaja idei în orice circumstanțe. Chiar și în încăperile luminoase, materialele proiectate vor rămâne la fel de clare ca și ideile prezentate. Datorită tehnologiei Acer Color, contrastul este ridicat, iar textul – perfect lizibil. Bateria are o autonomie de 2 ore.

4. Aspect impecabil. Oriunde. Oricând.

Aparatul de ras și accesoriile pentru bărbierit au fost dintotdeauna alegerea Nr.1 a soțiilor, așa că au ajuns a fi considerate cadouri banale, chiar dacă sunt indispensabile oricărui bărbat. Uite că datorită tehnologiilor moderne Xiaomi Mijia Portable Electric Shaver l-ar bucura pe orice deținător de pilozitate facială. E un pic mai mare decât un card bancar, dar îți garantează un bărbierit perfect, fără iritaţii. Poate fi luat oriunde – în deplasări sau călătorii: se încarcă în 60 de minute și are o autonomie de 30 zile! Este cadoul perfect pentru bărbații care au un ritm de viață alert, dar care nu acceptă compromisuri atunci când vine vorba de aspectul exterior.

5. Companion „grijuliu” la drum lung

Astăzi e greu să uimești un șofer, oferindu-i în dar încărcătoare, suporturi auto pentru smartphone sau camere de bord. Și totuși, dacă ți-ai pus în gând să surprinzi un automobilist, optează pentru un purificator al aerului din mașină – pe acesta, cu siguranță, nu-l are! Rock Car Air Purifier M2 e special conceput pentru curățarea aerului din automobil și este recomandat, în special, bărbaților care petrec mult timp la volan și circulă preponderent în zonele urbane. Este înzestrat cu un sistem de control prin gesturi, deci nu distrage atenția de la drum. Rock Car Air Purifier M2 elimină eficient particulele nocive, te avertizează în caz că nivelul de impurități e ridicat sau aerul este prea uscat. Are un design minimalist și se încadrează perfect în orice interior auto.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5215 0.0000%
USD USD 18.1831 0.0000%
RUB RUB 0.2815 0.0000%
RON RON 4.3467 0.0000%
UAH UAH 0.6871 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile