Logo Realitatea.md

Candidatul PSRM la Bălți, fan al lui Zelenski. Continuă să-i plagieze spoturile de campanie

17 Octombrie 2019, 07:43 // Politica

Candidatul la funcția de primar de Bălți din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Alexandr Nesterovschi, continuă să se inspire din spoturile electorale ale președintelui Ucrainei, Vladimir Zelenski.

De această dată, Nesterovschi îl cheamă la dezbateri pe contracandidatul său Renato Usatîi, liderul formațiunii politice „Partidul Nostru”. Lupta verbală dintre cei doi urma să se dea nu pe stadionul din Kiev, cum a făcut-o Zelenski, ci în piața „Vasile Alecsandri” din Bălți, scrie Nordnews.md.

Dacă președintele Ucrainei i-a dat întâlnire lui Petro Poroșenko pe stadionul din Kiev, Nesterovschi îl îndeamnă pe Usatîi să se prezinte în piața municipală „Vasile Alecsandri” din Bălți.

„Mă adresez către tine, Renato Usatîi, bălțenii au adunat pentru tine zeci de întrebări pe care am vrut să ți le adresez în cadrul dezbaterilor, dar tu, din păcate, nu ai venit la ele, de parcă le-ai evitat intenționat. Iată de ce, te chem la dezbateri, dezbateri care vor avea loc aici, în piața municipală, dar nu în formatul în care te-ai obișnuit, la televizor, unde îți sunt adresate întrebări comode. Dezbaterile vor avea loc aici, în piața municipală, în fața teatrului, în data de 13 octombrie, la ora 13.00, în prezența tuturor bălțenilor, în prezența tuturor posturilor de televiziune și portaluri de știri, că doar nu avem ce ascude, nu-i așa? Fără pază de corp și patos, te aștep aici, eu am ce spune oamenilor, Renato! Dar tu?”, spune Nesterovschi.

Adresarea ar fi aproape identică cu cea a lui Zelenski. Nesterovschi a schimbat doar câteva cuvinte și... locul întâlnirii.

Nu este pentru prima dată când Alexandr Nesterovschi îl plagiază pe Vladimir Zelenski. Anterior, acesta a apărut într-un spot electoral filmat conform aceluiași scenariu în care apare și Zelenski la alegerile din martie din Ucraina.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2923 -1.0864%
USD USD 17.6937 -0.3424%
RUB RUB 0.2465 -1.6753%
RON RON 3.9835 -1.0851%
UAH UAH 0.6623 -0.2560%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile