Logo Realitatea.md

Candu, „luat la rost” de un copil. Ce i-a răspuns președintele Parlamentului micuțului, atunci când a fost întrebat dacă-i place ceea ce face (VIDEO)

14 Septembrie 2018, 15:37 // Actualitate

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, „a fost luat la rost” de către un băiețel în vârstă de 7 ani, care a venit astăzi să viziteze Parlamentul, cu prilejul Zilei ușelor deschise, organizată pentru toți cetățenii de către instituția legislativă.

Embed:

Alexandru, unul din cei mai mici vizitatori ai Parlamentului, nu cunoștea cu ce se ocupă deputații în această instituție și a decis să-l întrebe chiar pe președintele legislativului ce fac ei în Parlament și desigur dacă îi place spikerului munca pe care o îndeplinește aici.

Drept răspuns, Andrian Candu, a zis că-i place și a enumerat și motivele pentru care munca de legiuitor îi este pe dragă. „Să știi că în fiecare dimineață, în ultima perioadă, când mă trezesc mă gândesc la acest lucru – dacă îmi place ceea ce fac. Să știi că îmi place ceea ce fac. În primul rând pentru faptul că lucrez într-o echipă mare, profesionistă, unită și profesionistă. De asemenea, îmi place pentru că reușim să facem ceva util pentru toți și desigur că acest lucru ne reușește”, i-a răspuns Candu băiatului.

De menționat că, Parlamentul a organizat astăzi Ziua ușelor deschise pentru toți cetățenii. În cadrul evenimentului, instituțiile care raportează Legislativului și-au expus standurile, unde au informat vizitatorii despre activitatea pe care o desfășoară.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4633 0.0000%
USD USD 17.1929 0.0000%
RUB RUB 0.2429 0.0000%
RON RON 4.0207 0.0000%
UAH UAH 0.6382 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile