Logo Realitatea.md

Cât de mare și încăpătoare este casa Marinei Tauber, aflată în „arest la domiciliu”?! (FOTO)

07 Octombrie 2019, 15:03 // Politica

Deputata Marina Tauber, aflată în „arest la domiciliu”, se pare că a încălcat regimul juridic dictat de instanță, participând weekend-ul trecut la un forum al candidaților Partidului Șor pentru alegerile locale generale din 20 octombrie. Asta pentru că, puțin probabil ca domiciliul deputatei să fie atât de mare și încăpător încât să găzduiască câteva sute de persoane concomitent.

Deși nu precizează unde a anume a avut loc evenimentul, un comunicat al Partidului Șor susține că „sala în care a avut loc forumul candidaților în funcțiile de primar, consilier local și orășenesc ai Partidului Politic ȘOR a fost arhiplină”. Aceasta l-a avut ca „oaspete” și pe președintele partidului Ilan Șor. Ce-i drept, acesta a putut fi prezent doar prin intermediul unei transmisiuni video „Skype”.

Astfel, Șor le-a promis susținătorilor săi că va transforma raionul Orhei în „cel mai frumos și dezvoltat raion din țară, așa cum a făcut și cu municipiul Orhei în ultimii patru ani”.

Cât ține de Marina Tauber, aflată sub „arest la domiciliu”, aceasta se pare că a încălcat regimul juridic. Conform mai multor poze transmise de serviciul de presă al formațiunii, aceasta a fost întâmpinată cu aplauze, cuprinsă și sărutată de oaspeții evenimentului.

UPDATE: Apărarea deputatei a declarat că instanța i-a permis la cererea depusă.

Ea a remarcat responsabilitatea fiecărui om pentru buna realizare a proiectelor inițiate de Partidul ȘOR. „Inițiativele și toate proiectele frumoase pentru oameni care au fost lansate de liderul nostru Ilan Șor trebuie implementate în fiecare sat și comună din raionul Orhei, pentru fiecare om. Trebuie să demonstrăm împreună că se poate nu doar în raionul nostru, dar în întreaga țară. Și anume noi suntem responsabili de acest lucru”, a spus Tauber.

Partidul ȘOR a desemnat candidați în majoritatea localităților din țară, iar în raionul Orhei are 37 de candidați la funcția de primar.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4428 -0.1782%
USD USD 17.4979 0.2527%
RUB RUB 0.2851 0.8490%
RON RON 4.0685 -0.1620%
UAH UAH 0.7200 -0.4838%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
15 ian, 16:21 //

(GALERIE FOTO) Cum arată restaurantul unde Dodon și socialiștii au chefuit aseară și ce prețuri afișează localul pentru servicii

15 ian, 15:32 //

Socialiștii și Dodon au dat aseară un chef într-un restaurant de lux din Capitală. Securitatea în zonă a fost asigurată de poliție și SPPS (VIDEO)

20 ian, 11:00 //

LIVE! Procuratura Generală: Prezentarea rezultatelor controalelor desfășurate la Procuratura Anticorupție și Procuratura pentru Combaterea Criminalității și Cauze Speciale

16 ian, 10:00 //

LIVE! Artistul Ștefan Petrache este condus pe ultimul drum. Rudele, prietenii, colegii îi aduc omagiu

17 ian, 12:39 //

Ioniță: „România a finanţat multe în Republica Moldova, fără să primim măcar un cuvânt de mulţumire”

14 ian, 12:10 //

Foto: publika.md Surpriză! Cum un deputat socialist a modificat radical inițiativa de indexare a pensiilor de 2 ori pe an, înainte de a fi votată în Parlament

16 ian, 15:31 //

Dodon, despre vacanțele de lux: Ieri cineva voia să se scalde cu mine, azi altcineva caută foto unde-s în chiloți de baie

16 ian, 17:49 //

foto: autosalubritate.md Șoferii de la „Autosalubritate” se plâng primarului pe condițiile proaste de muncă și salariile mari ale șefilor: „Nu suntem socotiți de oameni”. Ceban nu (le) răspunde

17 ian, 10:32 //

Foto: novostipmr Tiraspolul a anunțat că restricționează accesul mașinilor cu numere de înmatriculare RM

17 ian, 15:17 //

Foto: adevarul.ro Povestea unei jurnaliste, originare din Chișinău, care a emigrat în '89 în SUA. „Când doi miliţieni m-au dus la secţie...”