Logo Realitatea.md

Cauți o nouă provocare? Realitatea.md te vrea în echipă

15 Octombrie 2018, 11:15 // Actualitate

Tu ce scrii azi? 

Grupul de presă ”Realitatea” angajează jurnaliști online. Dacă ești pasionat/ă de scris și cauți o nouă provocare, atunci te așteptăm cu drag în echipa noastră! 

De fapt, suntem în căutarea unor colegi talentați în scris și comunicare, cărora le place să lucreze în echipă fără să își piardă zâmbetul de pe buze chiar și în perioadele de stres. 

Misiunea unui jurnalist nu este una ușoară și presupune multă responsabilitate, însă ea poate fi apreciată și dată drept exemplu. La noi în redacție se întâmplă lucruri foarte frumoase. Când oameni dedicați, inteligenți și creativi muncesc împreună, într-o echipă, rezultatele sunt excepționale! 

Deci, dacă vrei să fii la curent cu toate știrile din țară și de peste hotare, vrei să faci share cu ultimele noutăți, te înțelegi bine cu limba română (limbile străine constituie un avantaj) și îți place să muncești, te așteptăm în echipa www.realitatea.md

Ți-am atras atenția și îți dorești să vii alături de noi? Trimite-ne CV-ul tău pe contact@realitatea.md

***

Grupul de presă online "Realitatea" include site-urile www.realitatea.md; www.rlive.md; www.bani.md; www.stireata.md; www.topmedia.md. Acesta promovează democraţia, valorile europene, încrederea în viitorul Moldovei ca stat independent şi dezvoltat, cu cetăţeni integri într-un spaţiu al securităţii şi bunăstării asigurate.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5576 0.5083%
USD USD 17.2246 0.1989%
RUB RUB 0.2678 1.7477%
RON RON 4.1103 0.4472%
UAH UAH 0.6337 -0.3773%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile