Logo Realitatea.md

Cavcaliuc dă de înțeles că PPDA se răzbună pe el, după ce a făcut mai multe dezvăluiri despre Năstase

22 Noiembrie 2019, 16:44 // Societate

Fostul adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc, a venit cu o reacție la învinuirile deputatului PPDA (ACUM), Chiril Moțpan, și spune că de fapt asta ar fi o răzbunare pe el, după ce a făcut mai multe dezvăluiri despre fostul ministru de Interne, tot el liderul PPDA, Andrei Năstase.

„La acuzațiile false lansate a nuștiu câta oară la adresa mea, din partea acelorași actori politici iresponsabili, care au ajuns în Parlament intoxicând opinia publică și manipulând societatea cu tot felul de falsuri și minciuni, vin cu următoarea precizare:

Resping categoric acuzațiile aduse la adresa mea și calific aceste acțiuni, drept răzbunare și denigrarea tendențioasă, pentru că, săptămâna precedentă în cadrul unei emisiuni, am făcut mai multe dezvăluiri anexând probe, despre cum conducerea partidului și unii colegi de partid desemnați în funcții-cheie în stat din care face parte Chiril Motpan, au mințit și au manipulat societatea cu falsuri.

Pe parcursul carierei mele profesionale, totdeauna m-am condus de lege, iar față de reprezentanții Mass-media am avut cea mai corectă, transparentă și prietenoasă atitudine, lucru pe care colegii jurnaliști nu o sa-mi permită să mint”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc.

Amintim că Chiril Moțpan a făcut publică o listă de persoane care ar fi fost interceptate la indicația conducerii MAI de pe vremea guvernării democrate, în cadrul unei operațiuni conduse de Gheorghe Cavcaliuc. În același timp, unii pun la îndoială veridicitatea acestei liste, în contextul în care operațiunea ar data din 2016, însă o fotografie atașată în documentele prezentate de deputat este din 2019 (n.r. fotografia în care apare Sergiu Tofilat).

CITEȘTE ȘI:

Ce spun procurorii despre lista persoanelor interceptate

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.8091 0.6963%
USD USD 17.2676 0.1665%
RUB RUB 0.2279 0.5293%
RON RON 4.2712 0.7121%
UAH UAH 0.6075 0.4132%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile