Logo Realitatea.md

Ce spune Ruslan Codreanu, va rămâne în echipa lui Andrei Năstase, pentru a continua să activeze ca viceprimar? (VIDEO)

04 Iunie 2018, 10:29 // Stiri

Actualul viceprimar al Municipiului Chișinău și edil interimar, Ruslan Codreanu, i-a dorit mult succes lui Andrei Năstase – primarul ales, care urmează să preia șefia Primăriei Capitalei după ce a câștigat turul doi al alegerilor locale noi. Declarațiile au fost făcute de către Codreanu în cadrul ședinței operative a Primăriei de astăzi.

Foto simbol

„Nu am ce comenta, oamenii, chișinăuienii au ales - eu îi felicit. Eu vreau să felicit ambii candidați, pentru curajul și îndrăzneala lor. Îi doresc mult succes domnului Andrei Năstase în activitatea pe care urmează să o desfășoare. Având experiența mea de consilier municipal și de viceprimar, timp de 5 luni, îi doresc tare mult succes”, a spus Codreanu.

Întrebat dacă va rămâne în funcția actuală de viceprimar, acesta, a menționat că nu poate să se expună deocamdată, deoarece există multe necunoscute legate de dorința primarului ales, a sa personală, precum și cea a partidului din care face parte. „Astăzi nu pot să dau un răspuns clar. Am declarat și anterior că am inițiat unele proiecte pe care aș dori să le duc la bun sfârșit, dar ca să fiu înțeles corect, nu mă țin de fotoliu. Urmează să avem o discuție și să vedem dacă putem să lucrăm împreună”, a mai adăugat viceprimarul.

Totodată, primarul interimar l-a sfătuit pe Andrei Năstase să-și construiască echipa foarte bine, pentru că dacă nu ai echipă în Primărie, pe când foarte multe posturi de conducere din cadrul Direcțiilor sunt asigurate de interimari, atunci nu va reuși prea multe. „Domnul Năstase va trebui să depună mult efort și diligență ca să găsească consensul în multe probleme pe care le are Capitala, precum și în CMC”, a conchis Ruslan Codreanu.

Amintim că, Andrei Năstase l-a învins în turul doi al alegerilor locale noi din Capitală, acumulând 52,57%, pe socialistul Ion Ceban, pentru care și-au dat votul 47,43% de alegători participanți la scrutin.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.0442 -1.3981%
USD USD 17.4749 0.1163%
RUB RUB 0.2357 -0.4645%
RON RON 4.3171 -1.4001%
UAH UAH 0.6238 -0.3037%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile