Logo Realitatea.md

Ce va face Vladimir Ambros cu banii obținuți pentru golul marcat aseară în poarta Franței (VIDEO)

23 Martie 2019, 15:48 // SPORT

Vladimir Ambros, fotbalistul moldovean care a marcat aseară singurul gol în poarta campioanei mondiale la fotbal - Franța, va dărui copiilor nevoiași banii oferiți de Fundația lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss și cei oferiți din partea fostului candidat la funcția de deputat pe circumscripția 51 (SUA, Canada). Sportivul a făcut această declarație după încheierea meciului.

Foto: FC Sheriff

„Principalul este rezultatul și nu golul ce l-am marcat. Din fericire, eu sunt bine financiar, așa că banii doresc să-i transmit celor nevoiași”, a subliniat Vladimir Ambros.

Menționăm că președintele PDM, Vlad Plahotniuc, a declarat înainte de meci că fiecare jucător care va marca în poarta francezilor va beneficia de un premiu consistent din partea Fundației Edelwiess. Nu a menționat însă despre ce sumă ar fi vorba.

Iar astăzi, Plahotniuc a anunțat că Ambros va intra curând în posesia premiului promis. Nici de această dată nu a precizat despre ce sumă este vorba.

Alexandrin Patron, fost candidat la funcția de deputat pe circumscripția 51 (SUA, Canada) a anunțat aceeași provocare pentru fotbaliștii moldoveni. Patron a menționat că va oferi câte o mie de euro pentru fiecare gol marcat.

Naționala de Fotbal a Moldovei a pierdut meciul cu Franța jucat în această seară la Chișinău. Fotbaliștii moldoveni au reușit să înscrie o singură dată în poarta francezilor, aproape de sfârșitul meciului, pe care l-au pierdut cu scorul de 1:4. 

CITEȘTE ȘI:

Preliminarii EURO 2020: Naționala Moldovei a pierdut meciul cu Franța, marcând un singur gol

Cum a reacționat președintele Dodon în momentul în care naționala Moldovei a marcat singurul gol din meciul cu Franța - VIDEO

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5671 0.2690%
USD USD 17.6161 0.6841%
RUB RUB 0.2633 -0.0759%
RON RON 4.1367 0.1307%
UAH UAH 0.7004 0.9658%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile