Logo Realitatea.md

Ce vom face în acest an de Ziua Sportului? Multe! Participă mai întâi la un concurs cu premii

14 Mai 2020, 14:25 // SPORT

Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice este consemnată în Republica Moldova în a treia sâmbătă a lunii mai. CNOS marchează această sărbătoare prin evenimentul Olympic Fest și Cursa Olimpică, care anul acesta a ajuns la cea de-a 29 ediție.

Având în vedere contextul actual, marcat de pandemie, nu putem celebra ca de obicei, adunându-ne împreună pentru a practica diverse activități sportive. Așa cum în această perioadă digitalizarea a devenit un mecanism indispensabil și pentru domeniul sportului, Olympic Fest din acest an a fost conceput într-un mod diferit – printr-o ediție online.

Evenimentul Olympic Fest 2020 – online edition va avea loc în perioada 12-23 mai 2020 și va cuprinde mai multe acțiuni pe platformele de comunicare ale CNOS și ale partenerilor. Una dintre acestea este un concurs de fotografii cu tema: „Eu practic sportul”. Vor fi premii!

  • Pentru a participa la concurs trebuie să respecți 3 condiții:
  1. Urmărește Olympic Moldova, fii alături de noi pe Facebook și Instagram (Like&Share)
    facebook.com/OlympicMoldova
    www.instagram.com/OlympicMoldova
  2. Fă o poză în care să apari practicând o activitate sportivă
  3. Distribuie poza pentru prietenii tăi utilizând hashtag-urile: #olympicfestonline    #PurcariWines #Mereu_MAIBuni

Concursul se desfășoară în perioada 16-23 mai. Anunțarea câștigătorilor are loc pe 25 mai 2020.

Primele 20 de poze care vor obține cele mai multe aprecieri vor fi premiate de către Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova și partenerii săi!

Olympic Fest 2020 online edition provoacă și motivează toată lumea să se sincronizeze și să practice sportul oriunde are posibilitate: acasă, în parcuri, pe terenuri sportive, respectând toate regulile de protecție în vigoare și având grijă de cei dragi. Evenimentul își propune să adune câți mai mulți participanți online pentru a păstra aprins spiritul de competiție și pentru a transmite sportivilor și antrenorilor motivația de a întreține viu visul olimpic în această perioadă, când nu ne putem aduna în număr mare pentru a ne bucura de sport și mișcare.  

Despre alte acțiuni, află și aici. Să ne bucurăm împreună de Ziua Sportivului și Mișcării Olimpice!

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6212 0.0000%
USD USD 16.6303 0.0000%
RUB RUB 0.2215 0.0000%
RON RON 4.0373 0.0000%
UAH UAH 0.5908 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile