Logo Realitatea.md

Ceban, enervat la culme într-o emisiune, a început să spună un banc despre o prostituată (VIDEO)

16 Februarie 2021, 20:57 // Societate

Primarul de Chișinău, Ion Ceban, s-a enervat la culme la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8, când a fost întrebat despre anumite achiziții suspectate ca fiind trucate, din cauza că prețul pe care l-a achitat Primăria este cu mult mai mare față de cel pe care l-a găsit activista Ala Revenco. Ala Revenco, cunoscută ca director executiv al Asociației „Părinți Solidari”, a prezentat trei exemple într-un video. „Principial”, edilul a ținut să povestească un banc despre o prostituată.

Ala Revenco a întrebat de ce există o diferență mare între prețul unui panou interactiv, un echipament de cățărare și un coș de gunoi achiziționat prin intermediul Direcției generale locativ-comunale și amenajare din cadrul Primăriei Chișinău și prețul pe care l-a găsit ea.

Panoul interactiv procurat de Primărie din impozitele achitate de chișinăuieni costă 60.000 de lei, iar activista l-a găsit la prețul de 26.200 de lei de la producător. O diferență mare de preț a sesizat și la un echipament de cățărare: de la 168 de mii de lei la 51.948 de lei, la fel ca și prețul unui coș de gunoi: de la 1.914 per bucată la 1.450 de lei.

„Ala Revenco se prezintă în calitate de expertă. Ceea ce zice poate fi corect sau incorect. Nu poartă nicio răspundere, eu însă și producătorii contractați poartă. Jurnaliștii la fel povestesc că în Chișinău este murdar, dar eu cunosc orașul de când m-am născut, îl cunosc ca cele cinci degete de la mână... Principial trebuie să vă povestesc un banc. În centrul unui oraș s-a adunat o mulțime în fața unui preot. Un om a ieșit din mulțime și i s-a adresat preotului: am văzut-o la televizor pe fiica ta prostituată, făcând publicitate la prezervative. Preotul i-a răspuns că el nici măcar nu are o fiică, la care acel om i-a replicat: nu-mi spune mie, încearcă acum să convingi această mulțime”, a declarat Ion Ceban.

În același timp, este de acord că sunt probleme în capitală, dar a dat de înțeles că Primăria Chișinău a ales producătorul care a prezentat cel mai mic preț la tender. În context, a invitat-o pe Ala Revenco să vină dimineața la o discuție, însoțită de producătorul prețul căruia l-a prezentat în cadrul emisiunii.

Prezentatoarea tv a anunțat activista în timpul publicității și cea din urmă a acceptat să fie la Primărie la ora 09:00, cu un pachet de documente.

ȘTIRI, VIDEO, NO COMMENT pe Telegram Realitatea/RLIVE TV.

Citeste tot despre: Ion Ceban, prostituată
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.1524 0.3563%
USD USD 17.5751 0.3323%
RUB RUB 0.2386 0.4209%
RON RON 4.3335 0.2498%
UAH UAH 0.6337 1.0364%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile