Logo Realitatea.md

Ceban îi răspune lui Năstase: Mi-am asumat toată responsabilitatea..., sunt pregătit pentru munca constructivă cu toți consilierii

05 Noiembrie 2019, 12:05 // Actualitate

Primarul ales al Capitalei, Ion Ceban, a venit cu o reacție și i-a mulțumit lui Andrei Năstase pentru felicitarea adresată, iar referitor la refuzul de a face coaliție în Consiliul Municipal Chișinău (CMC) Ceban zice că „pregătit pentru munca constructivă sub orice formă cu toți consilierii”.

Foto: G4media.ro

„Mulțumesc domnului Năstase pentru urările de succes în activitatea mea de primar general al capitalei, care va începe imediat ce mandatul va fi validat. Sunt recunăscător pentru disponibilitatea colegilor din bloc, de a susține în CMC proiectele de interes comunitar. Propunerea de asumare a responsabilităților pe care am făcut-o anterior a avut același scop, să muncim împreună pentru rezolvarea problemelor oamenilor și municipalității. Eu, deja mi-am asumat toată responsabilitatea pentru gestionarea eficientă a primăriei și sunt pregătit pentru munca constructivă sub orice formă cu toți consilierii din CMC”, a scris Ceban pe Facebook.

Amintim că, abia astăzi, contracandidatul lui Ceban, care a pierdut șefia pentru Capitală, Andrei Năstase, l-a felicitat pe primarul ales, urându-i succes în implementarea tuturor punctelor din programul său electoral, anunțat în campania electorală. De asemenea, Năstase a anunțat că, Blocul ACUM nu va face coaliție în CMC cu PSRM, însă vor vota toate proiectele de decizie, care vor fi în beneficiul oamenilor și care vor aduce schimbări pentru oraș.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3214 0.2023%
USD USD 17.5802 0.3671%
RUB RUB 0.2745 0.7709%
RON RON 4.0546 0.1655%
UAH UAH 0.7255 0.7359%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile