Logo Realitatea.md

Cel mai mare portal dedicat aviației a remarcat schimbările majore și dezvoltarea Aeroportului Chișinău! Cum comentează directorul „Avia Invest”

18 August 2017, 12:47 // Economie

Portalul lider în industria transportului aerian www.routesonline.com a remarcat schimbările majore de la Aeroportul Chișinău printr-un articol unde sunt menționate rezultatele investițiilor făcute în modernizarea infrastructurii principalei porți aeriane a Republicii Moldova.

De la concesiune, Aeroportul Internaţional Chişinău a trecut printr-un proces radical de modernizare. Momentan, dezvoltarea acestuia continuă însă schimbările care la ora actuală pot fi văzute cu ochiul liber sunt deja resimţite din plin de pasageri.

“Dezvoltarea infrastructurii aeroportuare a contribuit semnificativ la sporirea nivelului de securitate a pasagerilor şi siguranţă a zborurilor, ceea ce a avut un rol determinant în sporirea atractivităţii aeroportului Chişinău pentru companiile aeriene. Timp de trei ani, fluxul de pasageri pe Aeroportul Internaţional Chişinău aproape s-a dublat. A fost diversificat şi mărit portofoliul de destinaţii operate de pe aeroportul Chişinău. În rezultatul modernizării, Wizz Air - cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a inaugurat în această primăvară o bază operaţională la Aeroportul Chişinău”, a declarat directorul general „Avia Invest”, Petru Jardan.

Citiți în continuare interviul cu Patru Jardan pentru acest portal

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2923 -1.0864%
USD USD 17.6937 -0.3424%
RUB RUB 0.2465 -1.6753%
RON RON 3.9835 -1.0851%
UAH UAH 0.6623 -0.2560%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile