Logo Realitatea.md

Chicu revine pe Facebook după o lună: „Acest Parlament trebuie dizolvat fără întârziere”. Ce l-au îndemnat internauții

12 Septembrie 2020, 10:50 // Politica

La aproape o lună de la ultima postare pe Facebook, premierul Ion Chicu a reapărut pe rețeaua de socializare cu o nouă postare. Acesta susține că, „oamenii responsabili din legislativul actual au rămas în minoritate”, iar astfel a repetat mesajul pe care președintele Igor Dodon îl rostește de la revenirea de pe muntele Athos și anume că Parlamentul trebuie dizolvat.

„Am avut prima ședință a Parlamentului.
Populismul e mai grav ca virusul și seceta.
Oamenii responsabili din legislativul actual au rămas în minoritate.
Acest Parlament trebuie dizolvat fără întârziere”, a scris premierul Ion Chicu în postarea sa.

Vedeți și: Ion Chicu va demisiona în următoarele două săptămâni. Metoda prin care Igor Dodon a decis să declanșeze anticipatele imediat după prezidențiale

În comentarii, deputatul PAS Dumitru Alaiba a menționat că aceasta este prima postare a premierului cu care el este „de acord 100%”. „Dar cred că ați avut în vedere, pe alocuri, altceva decât eu am decis să înțeleg”, a mai menționat el.

Și fostul consilier al premierului, Vitalie Dragancea, cel despre care se spune că i-ar fi administrat până a demisiona pagina de Facebook, a lăsat un comentariu. „Prea mulți câini vagabonzi lătrând încetinesc mersul caravanei”, a scris acesta în susținerea premierului.

Mai mulți urmăritori n-au ezitat să-i amintească premierului despre „responsabilitatea” de a face nunți în perioada pandemică, dar și l-au îndemnat să-și dea demisia, iar astfel să creeze premise pentru dizolvarea Parlamentului, așa cum susține că-și dorește.

Un alt comentator a parafrazat postarea premierului și a îndemnat: „A SE CITI: Am văzut nunta premierului. Prostia e mai gravă ca virusul și seceta. Oameni responsabili în guvernul actual nu au mai rămas. Acest guvern trebuie să plece”.

Vedeți mai jos postarea, dar și mai multe comentarii din partea internauților

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5385 -0.5249%
USD USD 16.6888 0.1717%
RUB RUB 0.2181 -0.1831%
RON RON 4.0133 -0.7125%
UAH UAH 0.5921 0.2200%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile