Logo Realitatea.md

Chicu spune că indivizii care blocau sistemul ASP pentru programarea la examenul auto au fost identificați

06 Ianuarie 2020, 10:05 // Auto

Nu a dat nume și nici multe detalii, dar într-o postare pe Facebook, premierul Ion Chicu a raportat succint despre „dezastrul la capitolul examene pentru obținerea permiselor auto”. Potrivit lui, indivizii care blocau intenționat sistemul informațional de programare la examen au fost identificați.

Foto: asp.gov.md

„Corupție în proporții industriale. Sute de sesizări din partea oamenilor care sunt realmente terorizați de sistem. Șeful departamentului respectiv din ASP - demisie. Indivizii care blocau intenționat sistemul informațional de programare la examen - identificați”, a scris Chicu pe Facebook, nu fără a o mulțumi pe noua directoare ASP, Tatiana Cunețchi.

Șeful Departamentului înmatriculare a mijloacelor de transport și calificare a conducătorilor auto este Gheorghe Crețu. Nu este clar dacă Ion Chicu a avut în vedere demisia acestuia. Serviciul relații cu presa al Agenției nu ne-a răspuns la telefon.

Amintim că despre programările contra plată la examenul auto s-a aflat încă în vara anului 2019, dar Agenția Servicii Publice a exclus faptul că în schema frauduloasă ar putea fi implicați angajați ai instituției.

VEZI ȘI:

(FOTO) Programări la examenul auto CONTRA PLATĂ! Schema frauduloasă a unui grup pe Telegram

ASP, despre programarea ilegală la examenul auto: Sunt tentativele unui grup de persoane din exteriorul instituției

Citeste tot despre: ASP, programari examen auto
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3244 -0.9219%
USD USD 17.7272 -0.1538%
RUB RUB 0.2478 -1.1568%
RON RON 3.9914 -0.8890%
UAH UAH 0.6595 -0.6777%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile