Logo Realitatea.md

Chirtoacă despre lansarea lui Ceban în campanie electorală: Va pierde – arată nesigur și speriat

09 Septembrie 2019, 14:46 // Alegeri

Fostul primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, consideră că, PSRM în frunte cu candidatul Ion Ceban vor pierde bătălia pentru șefia Capitalei, făcând trimitere la lansarea de astăzi a socialistului în campanie electorală, unde „a arătat nesigur, speriat și nici nu știe cu cine a venit la propria lansare”.

Foto: știri.md

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Chirtoacă menționează că, echipa de consilieri pe care o are PSRM nu sunt profesioniști și nu vor putea face față sarcinilor. „Hrenova, (n.r. Elena Hrenova, candidată PSRM la funcția de consilier municipal) acum câțiva ani, fiind consilier municipal, aștepta pe strada G.B. Bodoni, transportul public care circula pe strada Pușkin, neștiind că este sens unic și pe o stradă și pe alta”, a scris ex-primarul Chișinăului pe rețeaua de socializare.

Totodată, Dorin Chirtoacă, afirmă că, Ceban a încercat să „camufleze această lipsă de specialiști la funcția de consilieri” cu ajutorul copiilor. „Ceban a încercat să mascheze cu ajutorul copiilor, „dinozaurii” și oligarhii pe care îi reprezintă, precum: Chirtoca, Popa, Hrenova etc”.

„Faptul însă că minorii sunt implicati în campanie este încalcare de lege. PL se va adresa astazi la organele electorale și va cere sancționarea lui Ceban și a PSRM pentru aceste încălcări flagrante”, a mai scris Chirtoacă.

Amintim că, astăzi, socilaistul Ion Ceban, s-a lansat în campanie electorală pentru alegerile locale generale din 20 octombrie curent. Acesta va acandida la funcția de primar general al municipiului Chișinău.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4600 -0.3074%
USD USD 17.6228 -0.0952%
RUB RUB 0.2762 0.3999%
RON RON 4.1020 -0.3547%
UAH UAH 0.7218 0.5573%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile