Logo Realitatea.md

Cine este noul director al Agenției de Dezvoltare și Modernizare a Agriculturii

30 Noiembrie 2020, 11:50 // Economie

Agenția de Dezvoltare și Modernizare a Agriculturii (ADMA) are un nou director interimar. Acesta deja a fost prezentat angajaților instituției. Este vorba despre Maxim Popov.

Foto: madrm.gov.md

Maxim Popov a fost Secretar de Stat responsabil de politicile în domeniul protecției mediului și resurselor naturale, în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, numit prin decizia Guvernului în martie 2020, deținând anterior funcția de șef al cabinetului ministrului.

Oficialul și-a început activitatea în sectorul public, în anul 2012, fiind angajat în funcția de asistent în cadrul Secretariatul Parlamentului Republicii Moldova. Anterior, pe parcursul activității profesionale a obținut experiență în domeniul management economic în sectorul privat, a fost expert în sectorul agroalimentar și promovarea exporturilor în cadrul Proiectului Băncii Mondiale de Ameliorare a Competitivității (UIPAC), precum și a activat în cadrul Cancelariei de Stat. A absolvit Academia de Studii Economice din București și deține diplomă de master în fezabilitatea investițiilor în agricultură.

Pe parcursul activității profesionale, Maxim Ppov a fost responsabil de elaborarea documentelor de politici de mediu, asigurarea managementului companiei; comunicarea și menținerea relațiilor cu partenerii de afaceri și autoritățile; promovarea și dezvoltarea programelor de creștere a vizibilității și promovării brandului moldovenesc pe principalele piețe de export a Republicii Moldova, etc.

Citeste tot despre: Maxim Popov
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9571 -0.2024%
USD USD 17.2856 0.0243%
RUB RUB 0.2352 -0.2545%
RON RON 4.3004 -0.2112%
UAH UAH 0.6156 -0.0974%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile