Logo Realitatea.md

(VIDEO/UPDATE) Cine este noul director al Întreprinderii Municipale „Piața Centrală”

24 Iunie 2019, 09:58 // Societate

După ce Ruslan Codreanu a demis in corpore întreaga conducere a Î. M. „Piața Centrală”, astăzi, în cadrul ședinței operative a Primăriei, edilul a prezentat noua conducere. Directorul Pieței Centrale a fost numit omul de afaceri Viorel Braga. 

Embed:

„Ieri ne-am întâlnit aici cu toții la Primărie. Am avut o discuție mai detaliată, ce urmează să facem,. Rugămintea mea către colegi, ca și către anteriorii directorii, a fost comunicarea cu toți agenții economici și susținea producătorilor autohtoni, crearea condițiilor adecvate, modernizarea pieței centrale și salubrizarea Pieței Centrale”, a declarat primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

Potrivit unei investigații a Ziarului de Gardă, Viorel Braga împreună cu Ruslan Stribițchi dețin Clubul de noapte AKTIV din sectorul Botanica al capitalei. Totodată, Braga, împreună cu Feodora Lungu, mai deţine şi Clubul de noapte „Kremlin”, din sectorul Ciocana.

Tot în cadrul ședinței operative a Primărie de astăzi, Marcel Zambițchi a fost numit șef al Direcției generale comerț și alimentație publică, iar Vlad Nicolaescu și Ion Romanenco vor ocupa fotoliul de vicedirectori ai întreprinderii.

Realitatea.md amintește că, vineri, 21 iunie curent, în cadrul unui brifing de presă, edilul capitalei a anunțat demiterea conducerii Pieței Centrale

CITEȘTE ȘI:

(VIDEO/UPDATE) Ruslan Codreanu a demis întreaga conducere a Întreprinderii Municipale „Piața Centrală”

Cui aparține noul fotoliu de șef al Pieței Centrale

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3526 0.4771%
USD USD 17.8588 0.1851%
RUB RUB 0.2732 -1.1220%
RON RON 4.0252 0.3866%
UAH UAH 0.7282 -0.0686%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile