Logo Realitatea.md

Cine este suspectul Severin Krasimirov, bărbatul reținut în Germania, pentru uciderea jurnalistei Viktoria Marinova

10 Octombrie 2018, 15:27 // În lume

Suspectul în cazul jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost identificat ca fiind Severin Krasimirov, un tânăr de 21 de ani. Poliţia ar fi găsit sângele victimei pe hainele sale, conform unor surse citate de site-ul nova.bg, relatează News.ro.

Foto: mediafax.ro

Acesta a fost arestat în Germania, unde ar fi fugit duminică, la o zi după comiterea crimei. Procurorii au declarat că jurnalista, în vârstă de 30 de ani a fost abuzată sexual, bătută şi sufocată. Corpul acesteia a fost găsit într-un parc din apropierea Dunării, sâmbătă, în oraşul Ruse.

Ministrul bulgar de Interne, Mladen Marinov, a transmis că nu există indicii că uciderea jurnalistei de investigaţii Victoria Marinova ar avea legătură cu anchetele ei privind corupţia. Potrivit site-ului postului CNN, ministrul bulgar de Externe a descris crima ca fiind una „extrem de brutală". Investigaţiile preliminare arată că femeia ar fi murit din cauza unei lovituri la cap şi după ce ar fi fost sufocată.

O echipă a postului NOVA a stat de vorbă cu vecinii acuzatului, care au declarat că sunt la curent cu investigaţia poliţiei. Bărbatul ar fi fugit în Germania la sfatul rudelor, după ce le-a spus ce s-a întâmplat. El a fost detectat de poliţie pe camerele de supraveghere din zona unde Marinova a fost ucisă sâmbătă.

Unele surse mass media internaționale notează că probele ADN prelevate de la locul crimei au coincis sută la sută cu cele ale suspectului reţinut în Germania.

VEZI ȘI:

UPDATE Cazul jurnalistei ucise în Bulgaria: Poliția a reținut un bărbat cu cetăţenie română, de origine ucraineană. ”Nu e suspectat că a comis crima”

O jurnalistă de investigații din Bulgaria a fost găsită moartă pe malul Dunării (VIDEO)

Autorităţile bulgare au reţinut un nou suspect în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova. Suspectul se ascundea în Germania

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.3960 -0.0818%
USD USD 18.2002 0.0258%
RUB RUB 0.2844 0.5302%
RON RON 4.3136 -0.0857%
UAH UAH 0.6902 0.2906%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile