Logo Realitatea.md

Cine se scuză, se acuză. PSRM spune că este filat de jurnaliști, făcând trimitere la cazul președintelui raionului Fălești prins beat la volan

25 Noiembrie 2020, 13:54 // Actualitate

Partidul Socialiștilor (PSRM) anunță, printr-un comunicat de presă, că urmează să se întâlnească cu președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, care a fost prins beat la volanul mașinii de serviciu, chiar de ziua sa de naștere, pentru a stabili toate circumstanțele cazului. Deși condamnă comportamentul acestuia, totodată spune că ar fi filați de „jurnaliștii angajați politic”.

„PSRM cheamă toți cetățenii la responsabilitate, indiferent de culoarea politică ori funcția deținută. Conducerea mijlocului de transport, după consumarea băuturilor alcoolice, este nu doar interzisă, dar și condamnabilă. Urmează să avem o întâlnire cu președintele raionului Fălești, pentru a afla detaliile cazului dat și dacă într-adevăr era la volan sub influența alcoolului. În funcție de informațiile obținute vor urma acțiuni conforme statutului formațiunii noastre”, afirmă PSRM.

În același timp, PSRM a venit cu o declarație unde condamnă „acțiunile de filaj în stilul serviciilor secrete, în raport cu socialiștii”. „Din păcate, în ultimele luni vedem tot mai multe acțiuni ilegale de filaj, cu ulterioară implicare a unor media angajate politic. Facem apel la oponenții politici, dar și la cei care sunt implicați în aceste acțiuni abuzive, să renunțe la ele. În caz contrar, sunt pasibili de tragere la răspundere pentru acțiunile ilegale”, se precizează într-un comunicat de presă al PSRM.

Amintim că, ieri seara, jurnaliștii de la nordnews.md l-au prins beat la volanul mașinii de serviciu, pe președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, care își sărbătorise ieri ziua de naștere.

Citeste tot despre: Fălești, PSRM, raion, Sergiu Fîntînă
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9996 0.0000%
USD USD 17.2814 0.0000%
RUB RUB 0.2358 0.0000%
RON RON 4.3095 0.0000%
UAH UAH 0.6162 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile