Logo Realitatea.md

Codreanu îl susține pe Tudor Deliu în cadrul alegerilor parlamentare noi. Cu ce mesaj a venit candidatul către cetățeni

11 Octombrie 2019, 10:26 // Politica

Candidatul independent la șefia Capitalei, încă neînregistrat de către Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Chișinău, a anunțat că îl susține pe liderul Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova (PLDM), Tudor Deliu, la alegerile parlamentare noi, care candidează pe circumscripția nr.33.

Foto: Ruslan Codreanu/Facebook

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Codreanu își argumentează decizia pe care a luat-o de al susține pe Deliu, precum și îndeamnă cetățenii să-l voteze pe președintele PLDM.

Mai jos găsiți adresarea lui Codreanu către cetățeni.

Dragi oameni frumoși,

Pentru mine este foarte importantă perspectiva și dezvoltarea. Pentru mine este foarte important să avem nu doar un oraș, dar și o țară care să ofere siguranță, normalitate și viitor.

Tocmai de aceea eu cred că toți funcționarii, deputații, parlamentarii, aleșii popurului, toate sistemele statului TREBUIE să fie în interesul cetățenilor. Asta am făcut eu în toată activitatea mea de peste 16 ani și asta voi face în viitor.

Țara aceasta are nevoie de oameni buni peste tot. Iar în Parlament este nevoie de oameni care să termine vânătoarea de vrăjitoare. Parlamentul are nevoie de oameni inteligenți, somități ale societății noastre, care să vină cu proiecte adresate cetățenilor, pentru ca cetățenii acestei țări să ajungă să trăiască bine la ei acasă.

Tocmai de aceea, eu am ales să îi ofer tot sprijinul meu domnului Tudor Deliu. La alegerile de pe 20 ocotmbrie, în circumscriția 33, candidatul Tudor Deliu trebuie să câștige. Fac apel la toți susținătorii din Durlești, Codru, Trușeni, Sângera și Băcioi, să iasă la vot și să-l susțină pe domnul Deliu în buletinele de vot.

Profilul academic și experiența parlamentară fac din dumnealui un candidat excelent. Pe parcursul activității de deputat, dl Deliu a elaborat 152 de proiecte legislative. Oare câți deputați se mai pot lăuda cu așa performanță?”, a scris pe Facebook Codreanu.

Menționăm că, Ruslan Codreanu așteaptă să fie înregistrat în cursa electorală, după ce Curtea de Apel Chișinău a anulat decizia primei instanțe de judecată și i-a obligat pe membrii CECEC să-l înregistreze în cursă. CECEC și Comisia Electorală Centrală au atacat hotărârea Curții de Apel la Curtea Supremă de Justiție și așteaptă să se expună asupra înregistrării sau nu a candidatului Codreanu.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0354 -0.4289%
USD USD 18.5436 0.6268%
RUB RUB 0.2405 2.4276%
RON RON 4.1489 -0.4200%
UAH UAH 0.6769 1.1960%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile