Logo Realitatea.md

Coincidență?! Mașina ambasadorului rus, ultima ieșită pe poarta Președinției după întrevederea dintre Dodon și diplomații străini (VIDEO)

07 Noiembrie 2019, 15:14 // Politica

Președintele Igor Dodon s-a întâlnit astăzi într-o ședință cu ambasadorii acreditați la Chișinău, pentru a discuta situația politică din țară și iminența căderii Guvernului Sandu ca urmare a angajării răspunderii în fața Parlamentului pe modificarea Legii Procuraturii. Întâmplător sau nu, mașina ambasadorului Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, a fost ultima care a părăsit curtea Președinției, iar însăși ambasadorul rus nu a fost văzut intrând în aceasta.

Embed:

Este de menționat că după ședință, pe strada Maria Cebotari s-a format un mic ambuteiaj din cauza numărului mare de mașini cu numere diplomatice care ieșeau din curtea Președinției. Mașina cu flagul Federației Ruse însă nu s-a grăbit să părăsească curtea.

Ulterior, după o scurtă discuție între șofer și un gardian al Președinției, și Mercedesul Ambasadei Ruse a ieșit pe poartă. Nu înainte însă ca șoferul să primească unele „instrucțiuni” la telefonul mobil. Însăși Oleg Vasnețov însă nu a fost observat intrând în automobil.

Solicitată de Realitatea.md, purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, a dat asigurări că nimeni dintre diplomații străini nu a rămas la Președinție.

Realitatealive.md a transmis în direct întreaga întrunire a ambasadorilor străini cu Igor Dodon.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9904 -0.6738%
USD USD 17.0326 0.0446%
RUB RUB 0.2175 -2.2911%
RON RON 4.0999 -0.7288%
UAH UAH 0.6002 -0.1663%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile