Logo Realitatea.md

Comandantul adjunct al Trupelor de Carabinieri care i-ar fi propus unui minor sex oral pe bani a fost DEMIS - FOTO

11 Februarie 2019, 13:01 // Societate

Mihail Bejan, comandantul adjunct al Trupelor de Carabinieri și șef al Direcției resurse umane, care ar fi impus un minor de 17 ani să îi facă sex oral pe bani, a fost eliberat din serviciul militar prin contract. Despre acest lucru se anunță într-un comunicat de presă emis de Departamentul Trupelor de Carabinieri.

Foto simbol

Cazul ar fi intrat în atenția publicului în urma unei investigații Jurnal TV, potrivit căreia totul s-ar fi întâmplat pe 1 februarie.

Mihail Bejan l-ar fi abordat pe tânărul de 17 ani pe stradă. Acesta i-ar fi propus din start un job oarecum obișnuit - să încleie hârtii informaționale. După ce au făcut schimb de numere de telefon, fostul angajat al Departamentului Trupelor de Carabinieri și minorul s-ar fi întâlnit a doua zi, când Bejan i-ar fi făcut propunerea de a-i presta servicii sexuale pentru suma de 50 de euro unui presupus prieten homosexual.

Minorul a înregistrat convorbirile cu Mihai Bejan, care s-a prezentat sub un alt nume.

Tânărul i-a povestit totul mamei sale, care a anunțat poliția, împreună cu care i-ar fi organizat lui Bejan un flagrant.

În ziua în care s-a întâlnit cu minorul într-o pădure de la Râșcani, Mihai Bejan i-ar fi zis acestuia că, de fapt, el ar fi cel căruia ar urma să îi presteze servicii sexuale pe bani.

Fostul comandant adjunct al Trupelor de Carabinieri ar fi fost reținut, însă eliberat în scurt timp. 

Familia minorului a scris o plângere la Procuratură, care a pornit o cauză penală.

 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.4127 -0.5302%
USD USD 18.1955 0.0682%
RUB RUB 0.2829 0.4973%
RON RON 4.3173 -0.6764%
UAH UAH 0.6882 0.1601%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile