Logo Realitatea.md

Compania „Kaufland” are deja angajați în Republica Moldova! Au făcut anunțul despre viitorul director general al reprezentanței locale (VIDEO)

03 Iunie 2016, 13:24 // Economie

Kaufland România, care este o rețea germană și planifică deschiderea în următorii doi ani a șase magazine în municipiul Chișinău, a făcut deja primele angajări pentru viitoarele spații comerciale. Anunțul a fost făcut astăzi de către Anna Katharina Scheidereiter, responsabil CSR, Kaufland România, într-o conferință de presă la Chișinău.


Foto: commons.wikimedia.org

"La finalul anului 2015, am demarat extinderea rețelei de magazine urmând să fim prezenți și în Republica Moldova. Primii angajați ai Kaufland Moldova sunt în prezent la școlarizare în România", a specificat Scheidereiter.

Întrebată dacă în urma angajărilor a fost ales directorul general al Kaufland Moldova, Khatarina Scheidereiter a specificat că cu siguranță nu va fi ea, dar cu detalii vor reveni ulterior. 

Totodată, întrebată dacă reprezentanții retailerului au identificat deja cel puțin o parte din terenurile potrivite pentru viitoarele magazine din capitală, reprezentantul Kaufland a spus că "sunt puse în discuție mai multe posibilități".

Potrivit reprezentanților Kaufland România, se depune în continuare eforturi ca magazinele Kaufland să îndeplinească dorinţele clienților cu accent pe varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Gama de produse disponibilă în magazine va fi, în cea mai mare parte, similară celei din magazinele Kaufland România, dar va fi, în același timp, adaptată în mod corespunzător nevoilor clienților locali. Ne bucurăm să oferim aceste avantaje și viitorilor noștri clienți din Republica Moldova pentru a beneficia de adevărata experiență a cumpărăturilor.

Deschiderea primului magazin este programată pentru anul 2018. Reprezentanții Kaufland au sosit la Chișinău pentru a anunța oficial deschiderea viitoarelor spații comerciale, pe 2 august anul trecut. Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 de magazine în şapte ţări, în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

Pentru început, strategia de dezvoltare include deschiderea a 6 magazine în Chișinău, capitala Republicii Moldova, oraș cu peste 700.000 de locuitori, centrul economic și cultural al țării. Deschiderea primului magazin este programată pentru sfârșitul anului următor.

În prezent, Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări: în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croația, Bulgaria și România.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0854 1.0713%
USD USD 17.0035 0.2411%
RUB RUB 0.2185 0.6449%
RON RON 4.1192 1.0772%
UAH UAH 0.5994 0.2341%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile