Logo Realitatea.md

Conflict între Popșoi și Novac! S-au pălmuit în studioul TV8

10 Iunie 2020, 09:04 // Politica

Deputații Grigore Novac și Mihai Popșoi s-au bătut în pauza emisiunii „Cutia Neagră”, anunță postul de televiziune TV8. Deputatul PAS l-a criticat pe deputatul PSRM și i-a amintit că ar fi înregistrat o căsătorie fictivă pentru a beneficia de unele terenuri. Ulterior, Grigore Novac i-a reproșat lui Popșoi să nu se lege de soția lui și de rudele lui.

Foto: tv8.md

Potrivit prezentatoarei emisiunii, Mariana Rață, în pauză lucrurile au degenerat și au urmat replici dure, inclusiv cu cuvinte necenzurate. Ulterior, Novac s-a ridicat și l-a lovit pe Popșoi, iar acesta din urmă a chemat imediat Poliția după care i-a tras și el o palmă deputatului socialist.

Între cei doi a apărut o altercație și au fost despărțiți de angajații TV8.

 „Niciodată nu am tolerat violența. Cu atât mai mult este inacceptabilă violența între deputați, cei care ar trebui să servească drept exemplu cetățenilor de rând. TV8 condamnă un astfel de comportament, mai cu seamă în studioul său”, a scris Mariana Rață pe pagina sa de Facebook.
 
„Grigore Novac trebuie interzis în studiourile TV. Omului când îi spui adevarul în față că s-a căsătorit fictiv pentru a obține niște terenuri la Stăuceni, îi sare țandăra și devine inadecvat. Astăzi a sărit la bătaie la colegul meu Mihai Popșoi”, a scris deputatul Sergiu Litvinenco.

Grigore Novac ar fi fost întrebat la sfârșitul emisiunii dacă îi pare rău pentru gestul făcut, iar deputatul socialist a declarat că nu regretă.

Citeste tot despre: novac, Popșoi
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4633 0.0000%
USD USD 17.1929 0.0000%
RUB RUB 0.2429 0.0000%
RON RON 4.0207 0.0000%
UAH UAH 0.6382 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile