Logo Realitatea.md

Confuzie pe Twitter. Mulți internauți au crezut că a murit Madonna, pe când s-a anunțat decesul lui Maradona

27 Noiembrie 2020, 05:05 // Life

O confuzie de nume între două legende a dat naștere unei situații ciudate în social media. Numele Madonnei a urcat brusc în topul căutărilor pe Twitter, pentru că unii utilizatori au crezut că a murit.

Colaj: realitatea.md

Fanii reginei popului au citit greșit numele Maradona și au postat pe rețelele sociale valuri de mesaje prin care își exprimau tristețea. Până să-și dea seama că cel care murise este Diego Maradona, mulți fani au anunțat dispariția Madonnei, scrie digi24.ro.

„Nu, Madonna ne-a părăsit foarte devreme", spune unul dintre numeroasele tweet-uri care circula pe rețeaua de socializare împreună cu o fotografie a cântăreței.

„Aproape am avut un atac de cord când am văzut pe Twitter valurile de mesaje despre presupusa moarte a Madonnei", a scris un utilizator al rețelei de socializare.

Confuzia nu a scăpat netaxată, astfel că au apărut și glumele legate de aceasta. Au fost utilizatori Twitter care și-au lăsat creativitatea să zboare și au creat mai multe meme-uri despre asta.

„Tendințele Twitter de astăzi îmi arată că în lume există trei tipuri de oameni: cei care îl iubesc pe Maradona, cei care îl urăsc pe Maradona și dislexicii care îl confundă cu Madonna", se arată într-o postare.

„Madonna a văzut că au ucis-o ... Madonna a văzut că cei de pe Twitter au dislexie și Maradona a murit", spune un alt Tweet.

Citeste tot despre: Madona, Maradona, Twitter
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9571 -0.2024%
USD USD 17.2856 0.0243%
RUB RUB 0.2352 -0.2545%
RON RON 4.3004 -0.2112%
UAH UAH 0.6156 -0.0974%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile