Logo Realitatea.md

Continuă să se bucure de prezența lui Moș Crăciun. Un centru comercial din capitală a organizat un spectacol de iarnă pentru copii (VIDEO)

05 Ianuarie 2016, 17:44 // Societate

Moșul e așteptat oricând! Chiar dacă am pășit deja în noul an, copiii se mai pot bucura de suprizele lui Moș Crăciun. În weekend-ul trecut, un centru comercial din capitală a organizat pentru micuți un spectacol frumos cu moșul și alți eroi din poveste.

Pentru că e perioada vacanței spectacolul a atras mai mulți părinți și copii, dornici de a-și petrece timpul frumos și util.

”Destul de binevenit și destul de creativ, pentru copii este interesant. Și este un prilej nemaipomenit ca să se distreze și ca să se mai odihnească un pic, să mai vadă ceva deosebit, din ce au văzut până acuma la școală”;

”Pentru copii etse ceva plăcut, pentru că sunt sărbătorile de iarnă și au și ei o bucurie, sunt bucuroși să-l vadă pe Moș Crăciun chiar și la grădiniță și acasă l-au așteptat cu drag și acum tot cu nerăbdare”;

”Bucurie pentru copii, mai ales Moș Crăciun, ca toți copiii îl așteaptă și desigur este foarte bine așa niște evenimente care fac pentru copii anume și foarte interesant că asta tot e gratis”.

Copii au admirat cu sufletul la gură eroii din poveste și chiar au fost implicați în diverse activități interactive, alături de spiriduș și Moș Crăciun. Astfel, copiii au uitat de școală și de teme și s-au scufundat în lumea frumoasă a poveștilor.

Elevii din întreaga țară se vor întoarce la școală pe 11 ianuarie, după o vacanță de 17 zile. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3163 0.0000%
USD USD 17.9679 0.0000%
RUB RUB 0.2326 0.0000%
RON RON 4.3341 0.0000%
UAH UAH 0.6437 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile