Logo Realitatea.md

Credite online: beneficii și riscuri, explicate de specialiști. Fii informat!

03 Decembrie 2020, 15:47 // Economie

În era internetului, aproape toate activitățile cotidiene au devenit digitalizate și optimizate pentru a ne ușura viața. Nu mai e nevoie să stăm în cozile băncilor pentru a achita facturile și nu mai trebuie să ne prezentăm fizic pentru a obține rezultatele examinărilor medicale. Putem face toate acestea dacă avem la îndemână un smartphone sau un laptop și, bineînțeles, acces la Internet.

La capitolul credite online în Moldova nu a rămas în urmă și trece prin câteva schimbări majore, toate în favoarea oamenilor care au nevoie urgent de bani. Dar înainte de a accepta orice modificare în obișnuințele noastre, haide să vedem împreună care sunt beneficiile, dar și riscurile împrumuturilor online.

Pentru a aduna un material cât mai detaliat, am discutat cu experții de la Kreddy.md - companie de creditare nebancară cu ani experiență în domeniul acordării creditelor pe piața din Republica Moldova.

Beneficiile creditelor online - banii tăi la un click distanță

Birocrația ineficientă ne poate juca festa atunci când avem nevoie urgent de o sumă de bani pentru a ne rezolva problemele financiare. Se întâmplă că urgențele de sănătate nu pot aștepta, iar datoriile cu atât mai mult.

Atunci ești în căutarea soluțiilor rapide de a obține bani, fără să stai la cozile băncilor și să aștepți aprobarea unui credit. Un împrumut online este soluția perfectă, la îndemână. De ce? Pentru că obții următoarele beneficii:

-        Aplicare rapidă doar cu buletinul, chiar pe site-ul companiilor care îți oferă acest tip de credit.

-        Vezi îndată toate condițiile afișate pe site, totul este clar și transparent.

-        În funcție de suma și termenul de rambursare vezi exact cât trebuie să rambursezi.

-        Tot online poți obține și banii pe care îi vei primi pe cardul bancar.

-        Solicitarea pentru un credit online este procesată mai repede decât cea a unui credit luat fizic, din motiv că totul este automatizat, iar persoanele implicate economisesc extrem de mult timp pe aprobarea creditului.

Riscurile unui credit online - ai grijă cui împărtășești datele tale personale

În contextul actual, au apărut o mulțime de companii mici care pretind că sunt instituții financiare nebancare. Acestea la fel oferă un credit rapid, însă nu duc responsabilitatea deplină pentru datele obținute. Pentru a le reuși manevra, aceștia afirmă că nu e nevoie să te prezinți la sucursala lor, care în realitate nici nu există. Cum vine asta? Experții ne explică:

  1. Le oferi toate datele de contact (adresa, numărul de telefon și datele din actul de identitate) inclusiv numărul contului bancar.
  2. Managerul solicită codul obținut prin SMS, cu scopul de a-ți vira banii pe card.
  3. Când au acces la date tale și codul oferit, cardul tău bancar devine accesibil persoanelor străine și nu îl mai poți recupera.

Putem completa lista cu alte riscuri mecanice care te pasc chiar și atunci când apelezi la companii aparent de încredere. De exemplu:

-        Fără să-ți dai seama ai putea introduce greșit datele de contact în căsuțele solicitate.

-        Site-ul companiei ar putea să dea eroare exact atunci când completezi formularul de solicitare a împrumutului.

-        Formularul tău a fost recepționat, însă serverul site-ului este atât de încărcat, încât operatorii nu au reușit să prelucreze solicitarea ta.

Totuși, pentru a te convinge că vei obține banii de care ai nevoie, apelează la instituții financiare de încredere, precum Kreddy.md - aliatul tău în provocările financiare. Echipa de specialiști în creditare este aici să te ajute în salvarea bugetului tău și îți oferă o perioadă de grație de 2 luni pentru rambursarea creditului până la 20.000. Ca să te convingi în profesionalismul echipei Kreddy, sună acum la  078 18 88 18.

P.

Citeste tot despre: acces la internet, credite
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3426 0.1835%
USD USD 17.4546 -0.4227%
RUB RUB 0.2368 0.0422%
RON RON 4.3784 0.2129%
UAH UAH 0.6257 -0.3186%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile