Logo Realitatea.md

Crimă odioasă! Mama și fiica sa, găsite fără suflare într-o pădure la Soroca (FOTO)

09 August 2018, 14:24 // Societate

O femeie de 42 de ani și fiica sa de 15 ani au fost găsite fără suflare într-o pădure situată între satele Pârliţa şi Dumbrăveni de pe traseul Soroca-Floreşti. Acestea ar fi fost ucise încă la începutul lunii iulie, însă crima a fost descoperită acum, fiind reținut și un suspect.

Foto simbol

În fapt, victimele de etnie romă, locuitoare a satului Bădiceni, raionul Soroca, au ieșit din casă în dimineața de 2 iulie și nu s-au mai întors. Soțul femeii a fost cel care a alertat poliția locală despre dispariția lor.

Foto: Observatorul de Nord

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, mama cu fiica au ieşit la drum să prindă o maşină de ocazie şi să plece într-un sat din apropiere. Un tânăr a staționat şi le-a luat. La mijloc de drum, între femeie şi şofer s-a iscat o ceartă. Ajunşi la marginea unei păduri, adolescenta a sărit prima din maşină, după care a fost urmată de mama sa.

Individul a oprit motorul şi a pornit în pădure să le caute. Femeia a fost găsită prima şi bătută până la inconştienţă, iar la un kilometru distanţă a găsit-o şi pe fata de 15 ani şi a procedat la fel, scrie Publika.md.

Tot sursa citată transmite că, pentru a ascunde urmele crimei, tânărul a dat foc cadavrelor. Corpul neînsufleţit al femeii a fost găsit pe 1 august, în stare de putrefacţie, de către un trecător. Peste 3 zile, la o distanţă de un kilometru, oamenii legii au depistat şi cel de-al doilea cadavru, al fetei, de asemenea în stare de putrefacţie.

Suspectul în vârstă de 22 de ani a fost reţinut. El riscă ani grei de puşcărie. 

Citeste tot despre: dublu omor, Soroca
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6939 -0.2977%
USD USD 17.5518 -0.3678%
RUB RUB 0.2787 -0.3575%
RON RON 4.1700 -0.1150%
UAH UAH 0.6847 1.2570%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile