Logo Realitatea.md

Cristiano Ronaldo a scăpat de acuzația de viol din cauza lipsei probelor

28 Iulie 2019, 16:10 // SPORT

Cristiano Ronaldo nu va mai fi inculpat pentru viol în Statele Unite, a anunţat luni procurorul-şef al districtului Clark County din Las Vega, conform CNN. Acuzaţiile împotriva fotbalistului portughez nu au putut fi probate, iar reprezentanţii starului de la Juventus au negat în permanenţă acuzaţiile încă de la momentul în care ele au apărut în presă, în 2017.

Foto: goal.com

Procesul în care Mayorga îl acuza pe Ronaldo de viol fusese redeschis de autorităţile din Las Vegas (SUA), iar fapta s-ar fi petrecut pe 13 iunie 2009, într-un hotel. În plângerea pe care a depus-o a doua zi, Mayorga a refuzat să ofere numele atacatorului, pe care l-a descris drept „un celebru jucător de fotbal”.

Pentru că plângerea nu a conţinut nici numele jucătorului, nici descrierea lui, nici locul unde s-ar fi petrecut violul, poliţiştii americani au închis ancheta, una pe care au anunţat că o vor redeschide la nouă ani şi jumătate distanţă.

În 27 septembrie, Mayorga a explicat că i-a fost teamă să nu fie umilită public şi să suporte eventuala răzbunare a superstarului portughez, lucru consemnat la un tribunal din Las Vegas. Mayorga afirmă că Ronaldo a violat-o într-un hotel din Las Vegas, după care, profitând de starea ei emoţională, a obligat-o să semneze un acord de nedivulgare de informaţii.

Pentru a-i cumpăra tăcerea superstarul portughez i-ar fi oferit 375.000 de dolari. Procurorii americani au confirmat că denunţul a fost făcut pe 13 iunie 2009, însă spun că victima nu ar fi vrut să dea informaţii privind locul unde a fost violată şi cine ar fi fost autorul violului.

„În lipsa acestor informații, nu au putut fi obținute probele medico-legale necesare pentru continuarea anchetei”, au declarat polițiștii din Clark County.

VEZI ȘI:

Ronaldo, acuzat de viol. Reacția starului portughez: Este o altă faţă a celebrităţii

Ronaldo nu a fost convocat la națională, după acuzația de viol. Juventus și-a anunțat solidaritatea față de sportiv!

Cristiano Ronaldo începe „ofensiva” în procesul în care este acuzat de viol

Filmarea care l-ar putea salva pe Ronaldo, după acuzațiile de viol

A fost publicat actul prin care Cristiano Ronaldo recunoaște violul asupra lui Kathryn Mayorga (FOTO)

Cristiano Ronaldo, noi declarații despre acuzația de viol: „Sunt un exemplu 100% atât în teren, cât și în afara lui 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7864 1.4006%
USD USD 16.7051 0.9512%
RUB RUB 0.2276 0.1320%
RON RON 4.0919 1.3750%
UAH UAH 0.6112 1.8836%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile