Logo Realitatea.md

Cristiano Ronaldo i-a SPART NASUL unei femei: "Aștept să mă invite la cină!" FOTO

23 Ianuarie 2019, 13:00 // SPORT

Cristiano Ronaldo abia a scăpat de un scandal, însă procesul de evaziune nu este singurul. Ronaldo a apărut ieri în fața judecătorilor din Madrid și a recunoscut patru infracțiuni de evaziune fiscală în valoare de 5.7 milioane de euro. Pentru că a ascuns această sumă provenită din drepturile sale de imagine, Cristiano Ronaldo a fost amendat cu 18.8 milioane de euro și s-a ales și cu cazier, o condamnare de 23 de luni de închisoare cu suspendare.

Imediat după proces, Ronaldo s-a urcat în avionul sau privat și a postat un selfie, fericit că a scapat de problemele cu legea din Spania. Gestul său a fost considerat nepotrivit, în condițiile în care lumea fotbalului este șocată de dispariția avionului in care se afla Emiliano Sala, jucatorul transferat de Cardiff de la Nantes.  

Nu e singura controversă în care e implicat Ronaldo. Americanii îl așteaptă la judecată pentru un presupus viol petrecut în 2009 într-un hotel din Las Vegas. O condamnare l-ar putea trimite pe Ronaldo direct în spatele gratiilor și cu o carieră fabuloasă ruinată.

Și peste toate astea, o femeie din Italia a postat o imagine cu nasul spart, după ce a primit o minge din partea lui Ronaldo înaintea partidei dintre Juventus și Chievo. Imaginea s-a viralizat rapid, iar femeia a fost intervievată de presa italiană.

"Cristiano e idolul meu, după această lovitură aștept să mă invite la cină", a spus Elena Di Martino.

Ea e prezentă la toate partidele lui Juventus de pe teren propriu și nu s-a supărat după ce a simțit pe propria piele ce înseamnă tăria șutului fostului Balon de Aur.

"Nu oricine poate să reziste unei mingi primite în figura din partea lui Ronaldo", postase ea pe Facebook.

Sursa: Gazeta Sporturilor


CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7985 0.8265%
USD USD 17.8856 0.9454%
RUB RUB 0.2723 2.5998%
RON RON 4.1887 0.9058%
UAH UAH 0.7156 1.6766%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile