Logo Realitatea.md

Cristina Țopescu s-a iubit în tinerețe cu Ştefan Bănică Jr. Mesajul de adio al interpretului transmis jurnalistei

14 Ianuarie 2020, 11:36 // Life

Interpretul Ştefan Bănică Jr. A venit cu un mesaj pentru fosta sa iubită din tinerețe, jurnalista Cristina Țopescu, care a fost găsită moartă în propria casă.

În tinerețe, Bănică și Țopescu s-au iubit cu patos, dar la un moment dat ceva nu a mai mers și s-au separat. Cu toate astea, amintirile nu pot fi trecute cu vederea. Ştefan Bănică a ţinut să îşi ia „Adio!” de la cea cu care şi-a împărţit câţiva ani din viaţă.

„Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un om frumos, idealist, cu un suflet mare şi un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase şi intense perioade din viaţa mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a fost mesajul postat de Ştefan Bănică Jr. pe un rețelele sociale.

Amintim că, jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni. În casă, alături de ea, au fost găsiți și doi câini fără suflare. Cele două patrupede se află la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală (IDSA), singura instituție care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete.

În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

VEZI ȘI:

Jurnalista din România, Cristina Țopescu, ar fi murit cu două săptămâni în urmă. Alături de ea au fost găsiți și doi câini decedați

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6212 0.0000%
USD USD 16.6303 0.0000%
RUB RUB 0.2215 0.0000%
RON RON 4.0373 0.0000%
UAH UAH 0.5908 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile