Logo Realitatea.md

Cu banerele la geam „Protejați medicii! Salvați oamenii!” - Campanie, lansată de PAS, în contextul pandemiei de COVID 19 (FOTO)

07 Aprilie 2020, 16:14 // Politica

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) lansează campania Protejați medicii! Salvați oamenii!, în contextul în care astăzi este marcată Ziua Mondială a Sănătății. Astfel, deputații PAS au afișat banere la ferestrele din birourile de serviciu din Legislativ cu denumirea campaniei.

Foto: PAS

„Medicii din Republica Moldova sunt în pericol. Haideți să nu-i lăsăm singuri în fața pandemiei! Haideți să cerem mai insistent autorităților să aloce suficiente resurse pentru protejarea lucrătorilor medicali! Haideți cu toții să-i ajutăm pe medici să rămână sănătoși!

Ca să ne facem auziți de autorități, toți cei care „Stau Acasă”, haideți să afișăm la geamuri mesajul Protejați medicii! Salvați oamenii! Să ne audă și cei care, temporar, administrează banii poporului și care întârzie să cumpere echipamente de protecție pentru lucrătorii medicali. Noi ne-am propus să ajungem la cât mai mulți medici cu ajutoare”, se arată într-un comunicat al PAS.

Precizăm că, astăzi, în întreaga lume este marcată Ziua Mondială a Sănătății, care are ca scop evidenţierea unei teme de sănătate specifică unui domeniu prioritar ce provoacă îngrijorare pentru Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Anul acesta, se sărbătoreşte munca asistentelor medicale şi a moaşelor şi se reaminteşte, cu acest prilej, liderilor mondiali, rolul critic pe care acestea îl au în menţinerea unei lumi sănătoase.

Premierul, Ion Chicu, și șeful statului, Igor Dodon, au venit cu mesaje dedicate cadrelor medicale cu acest prilej.

Foto: PAS

Citeste tot despre: baner, campanie, PAS, protejați medicii
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.0295 -0.9173%
USD USD 17.3561 -0.5774%
RUB RUB 0.2294 -1.0781%
RON RON 4.3139 -0.9210%
UAH UAH 0.6161 -0.6611%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile