Logo Realitatea.md

Cum a dipărut misteriosul monolit din Utah: Au urcat-o într-o roabă înainte de a o transporta spre o destinaţie necunoscută (VIDEO)

03 Decembrie 2020, 05:40 // Life

Circumstanţele în care monolitul metalic a apărut în deşertul din Utah nu sunt deocamdată clare, însă recenta sa dispariţie pare să fi fost elucidată, iar extratereştrii nu au nimic de-a face cu aceasta. Imaginile publicate pe rețelele de socializare arată patru bărbați care au demontat obiectul, apoi l-au cărat cu o roabă.

Apariția, dar și dispariția monolitului misterios dintr-o regiune deșertică din Utah a stârnit interes la nivel mondial. Pe rețelele sociale au apărt însă, marți, imagini în care apar patru bărbați care demontau obiectul metalic, după lăsarea întunericului.

Fotograful Ross Bernards, aflat la faţa locului vineri seară, a descris pe Instagram scena la care a asistat şi a publicat câteva imagini - patru bărbaţi care şi-au făcut apariţia au pus la pământ prisma metalică de peste 3,5 metri înălţime, au demontat-o şi au urcat-o într-o roabă înainte de a o transporta spre o destinaţie necunoscută.

„Unul dintre ei s-a întors spre noi şi a spus: „Nu lăsaţi urme”. Era 20:48”, a scris Ross Bernards, potrivit Agerpres.

După mesajul publicat de fotograf, un practicant al mersului pe sârmă şi pasionat de sporturi extreme pe nume Andy Lewis, în vârstă de 34 de ani, a încărcat pe YouTube o înregistrare video intitulată „We REMOVED the Utah Monolith” („Noi am îndepărtat monolitul din Utah”).

În înregistrare pot fi vizionate scene similare cu cele descrise în fotografiile şi relatarea lui Ross Bernards, cu obeliscul transportat cu o roabă. Nu sunt oferite alte explicaţii.

Obiectul metalic strălucitor a fost descoperit la jumătatea lunii noiembrie pe solul roşu din deşertul Utah de autorităţile locale care survolau zona cu elicopterul pentru un recensământ al muflonilor.

După ce au aterizat pentru a cerceta obiectul,angajaţii departamentului de siguranţă publică din Utah au confirmat existenţa unui „monolit metalic înfipt în pământ”, însă nu au identificat „niciun indiciu clar cu privire la persoana care ar fi putut amplasa monolitul”.

Recent, și într-un oraș din România a apărut un monolit asemănător, iar după câteva zile a dispărut la fel de subit.

Vedeți și: MISTER în țara vecină! Un monolit a dispărut pur și simplu. Povestea face înconjorul în presa internațională (FOTO, VIDEO)

Monolitul misterios din Utah a dispărut

Un monolit misterios din metal, descoperit în deșertul american. Nimeni nu știe cu exactitate ce este și cum a ajuns acolo

De unde a apărut monolitul misterios descoperit în SUA: „Opera” extratereștrilor sau a unui artist excentric?

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.1931 0.7076%
USD USD 17.5695 0.5413%
RUB RUB 0.2383 1.1031%
RON RON 4.3455 0.6578%
UAH UAH 0.6315 1.2344%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile