Logo Realitatea.md

Cum se simte Sergiu Sîrbu? „Am simțit o lovitură foarte puternică. Numai nu palmă a fost”

22 Martie 2019, 10:26 // Politica

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu a venit cu versiunea sa, după ce presa ieri a scris cu referire la declarațiile soției sale, Ina Sîrbu, că ar fi fost bătut de activistul Pavel Grigorciuc. El a scris o postare pe contul său de Facebook.

Realitatea.md a extras din postarea deputatului versiunea sa despre incident.

„M-am înțeles cu soția să ne întâlnim la un local din Parcul Ștefan cel Mare. Lângă intrare m-am intersectat întâmplător cu avocatul Rudenco (n.r. Eduard Rudenco) și susținătorul Blocului ACUM, Pavel Grigorciuc, care era vădit agitat după ce a participat la protestul Blocului ACUM din fața Parlamentului și imediat ce m-a văzut a început a striga și a mă insulta. 

Foarte calm i-am propus să intrăm în cafenea și să discutăm civilizat, lucru care poate fi confirmat de martori. Nu am apucat să deschid bine ușa localului când am fost tras agresiv de Grigorciuc înapoi afară și imediat lovit cu putere în partea dreaptă a capului. Am simțit doar o lovitură foarte puternică, fără să înțeleg dacă m-a lovit cu pumnul sau cu un obiect. Numai nu palmă a fost.

Potrivit democratului, colegi de-ai săi din fracțiune au intervenit și că nu a avut loc nicio altercație: „După ce mi-am revenit, i-am dat doar o singură întrebare - Pavel spune te rog, pumnii sunt unicele argumente ale tale?.

Postarea poate fi citită integral aici.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1217 0.8005%
USD USD 18.4281 1.1100%
RUB RUB 0.2348 0.5998%
RON RON 4.1664 0.7569%
UAH UAH 0.6689 1.8268%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile