Logo Realitatea.md

Cursa de tren spre Iași și-a sistat temporar activitatea din cauza fluxului redus de călători

13 Martie 2020, 10:15 // Societate

Calea Ferată din Moldova informează cetățenii, că temporar, sistează circulaţia trenului de pe cursa Chişinău – Iaşi (Socola), cu plecarea din Chişinău şi Socola, începînd cu 14 martie curent, până pe 02 aprilie, în legătură cu atestarea unui flux redus de călători.

Foto Simbol

Amintim că, recent Comisia naţională extraordinară de sănătate publică a hotărât să sisteze transportul aerian cu Italia. Totodată, operatorii aerieni sunt obligați să nu permită îmbarcarea pasagerilor care vin către Republica Moldova, cu escală, din Italia, China, Iran și Coreea de Sud. Decizia a intrat în vigoare începând cu 12 martie și va dura până la 31 martie, cu posibilitate de prelungire.

Totodată, autoritățile din România au închis de ieri două puncte de trecere a frontierei cu Republica Moldova, pentru a putea orienta personalul vamal și cel de frontieră la alte puncte, unde este un flux mai mare de cetățeni, în contextul pandemiei coronavirus. Este vorba de punctul de trecere a frontierei Rădăuți Prut și Oancea.

Vedeți și: 

Apelul premierului Ion Chicu, în contextul deciziilor luate de autorități după confirmarea a încă două cazuri de Coronavirus

Moldova s-a alăturat unor țări precum Maroc, Cambodgia, Bangladesh și Columbia, după numărul de cazuri de Coronavirus

Universitățile, școlile și grădinițele se închid temporar, după cel de-al treilea caz confirmat de coronavirus

(VIDEO) Încă două cazuri de coronavirus confirmate!

Anunț de ultimă oră! Air Moldova anulează toate zborurile spre și din Italia până la finele lunii. Ce se întâmplă cu biletele deja procurate

Moldova se izolează de teama coronavirusului. Dodon: La prima etapă vom oferi posibilitatea doar cetățenilor moldoveni să vină acasă (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9400 -1.0726%
USD USD 17.0377 -0.0575%
RUB RUB 0.2144 -3.9427%
RON RON 4.0899 -1.0715%
UAH UAH 0.5990 -0.5149%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile