Logo Realitatea.md

Dacia lansează ediția limitată Ultimate pentru Duster, Logan și modelele din familia Stepway

05 Martie 2019, 09:21 // Auto

Dacia expune ediția limitată Ultimate în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Producătorul de la Mioveni propune culori noi pentru caroserie și un pachet generos de dotări standard. Ediția limitată Ultimate va fi disponibilă pe Duster, Logan și pentru modelele din familia Stepway.

Conform oficialilor Dacia, pe anumite piețe din Europa (Franța, Marea Britanie, Italia și țările nordice) versiunea va purta numele de Techroad. La exterior, Dacia anunță două culori noi de caroserie: Fusion Red și Highland Grey. De asemenea, ediția specială va primi inserții de culoare roșie pentru carcasele oglinzilor laterale și pentru jante. Standard, versiunea limitată Ultimate este disponibilă cu jante de 17 inch pentru Duster și de 16 inch pentru celelalte modele.

Și scaunele vor fi îmbrăcate în material textil cu inserții roșii. Dacia Duster Ultimate va fi echipat standard cu pachetul City Plus care integrează următoarele dotări: Blind Spot Detection, sistemul Camera Multi-View și sistemul de infotainment Media Nav Evolution.

Camera Multi View utilizează patru camere (cea de marșarier, una montată în partea frontală și două integrate în oglinzile laterale) pentru a-i oferi celui de la volan informații importante la rularea în off-road sau în parcările înghesuite. Sistemul Media Nav Evolution este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Restul modelelor din gama Ultimate primesc standard senzori de parcare spate, cameră pentru mersul cu spatele, aer condiționat automat și card pentru acces, scrie Automarket.

Gama Ultimate va fi expusă în premieră la Geneva. Tot în cadrul evenimentului elvețian, fanii producătorului de la Mioveni vor face cunoștință cu noile motorizări de 1.3 litri TCe din gama Duster. Pe SUV-ul de la Mioveni, motorul este disponibil în versiuni de 130 CP și 150 CP. Indiferent de alegerea făcută, motorul va fi echipat cu un filtru de particule.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7985 0.0000%
USD USD 17.8856 0.0000%
RUB RUB 0.2723 0.0000%
RON RON 4.1887 0.0000%
UAH UAH 0.7156 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile