Logo Realitatea.md

Deși promitea că revine la „cetățenii RM”, dar nu s-a ținut de cuvânt, Șor lansează noi promisiuni (VIDEO)

23 Septembrie 2019, 16:26 // Politica

Deși promitea că „revine la cetățenii RM”, deputatul căutat internațional Ilan Șor continuă să facă promisiuni din străinătate. De această dată, într-o nouă apariție video pe rețelele de socializare, Șor anunță despre începutul unei „campanii electorale de anvergură” a formațiunii politice pe care o conduce, promițând că își va asuma responsabilitatea pentru fiecare localitate în care vor câștiga candidații Partidului „Șor”.

Potrivit lui Șor, candidații formațiunii au fost înregistrați în marea majoritate a localităților din țară, iar formațiunea se implică activ în campania electorală locală.

„În pofida unei presiuni colosale asupra deputaților noștri, în pofida arestărilor, presiunilor asupra celulelor noastre locale, noi am înregistrat 486 candidați la funcția de primar și 5193 candidați la funcțiile de consilieri locali și raionali”, a menționat Șor. 

Totodată, deputatul lipsit de imunitate și căutat internațional promite să-și asume personal responsabilitatea pentru fiecare localitate în care candidații Partidului „Șor” vor obține victoria, garantându-le „aceiași dezvoltare pe care el și echipa sa au obținut-o la Orhei”.

„Îmi dau cuvântul de bărbat că, acolo unde va învinge candidatul nostru, eu îmi iau responsabilitatea pentru dezvoltarea acelei localități”, a promis Ilan Șor.

Amintim că acum aproape trei săptămâni, Ilan Șor promitea tot prin intermediul unui video distribuit pe rețelele de socializare că „revine” la cetățenii Republicii Moldova, menționând, citându-l pe scriitorul Mark Twain, că „zvonurile despre moartea mea au fost mult exagerate”.

„Da, sunt convins că după victoria candidatului nostru la voi, vom putea obține aceleași rezultate pe care le-am obținut la Orhei. Dragi prieteni, iubiți cetățeni ai RM, eu vin la voi!”, spunea atunci Ilan Șor.

Cel puțin până la această oră, acesta nu și-a respectat promisiunea de a reveni.

Vedeți și: (VIDEO) Șor anunță că „revine în Moldova”: „Zvonurile despre moartea mea au fost mult exagerate!”

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5541 0.2228%
USD USD 17.2383 0.0546%
RUB RUB 0.2261 -0.7898%
RON RON 4.2182 0.2329%
UAH UAH 0.6047 -0.1651%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile