Logo Realitatea.md

De unde a luat Silvia Radu „faimoasa mătură” din timpul campaniei „Facem curat lună” și cum comentează situația

05 Aprilie 2018, 23:55 // Actualitate

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, susține că mătura cu care a măturat la 31 martie curent în cadrul campaniei „facem curat lună” s-a dovedit a fi ineficientă și că banii care s-au cheltuit pentru a fi procurate au fost aruncați în „vânt”. Declarația a fost făcută astăzi în cadrul Emisiunii de la postul de televiziune ProTV „În Profunzime”.

Colaj: realitatea.md

„Din păcate nu există suficient exipament la municipalitate, pentru a interveni cu forță maximă la efectuarea lucrărilor de salubrizare. Ați văzut ce avem, doar acele mături. Mătura mea era violetă și am luat-o printre altele de la măturători. Acea mătură violetă, care a devenit atât de faimoasă și populară pe facebook a fost una ineficientă și am zis să nu se mai cumpere astfel de mături, pentru credcă au fost aruncați banii în vânt. Trebuie să procurăm echipament, mașinuțe care să se ocupă de curățenie și să nu stăm cu mătura. Credcă deja nimeni, nici în casă nu mai folosește mătura, căci au aspiratoare. Când am văzut culoarea am zis că la sigur va deveni una dintre cele mai faimoase mături din Republica Moldova”, a afirmat Radu.

Realitatea.md amintește că la 31 martie curent, edilul, Silvia Radu fost surprinsă în timp ce mătura cu o mătură nouă, în timp ce unii muncitori măturau cu mături improvizate din vreascuri. Imedia, internauții au început să comenteze situația, arătându-se indignați de faptul discrepanței de asigurare cu echipament a muncitorilor.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5379 0.3513%
USD USD 17.4407 -0.5355%
RUB RUB 0.2533 0.5957%
RON RON 4.0375 0.4603%
UAH UAH 0.6536 -0.0917%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile